Yoksul Akraba Dizisinin Yönetmeni Kim Olacak?


Güncelleme: 9 Ocak 2019 : 19:58
0
Yoksul Akraba Dizisi Yönetmeni Kim?

Birçok başarılı dizi ve filme imza atan NTC Medya’dan geçtiğimiz günlerde de haberini yaptığımız üzere yeni bir dizi hazırlığı başlatıldığını ve isminin Yoksul Akraba olarak belirlendiğini söylemiştik. Şimdilerde ise diziyle ilgili bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Belirlenen ilk kişinin ise dizinin yönetmeni olduğunu öğrendik. Detay haberde.

NTC Medya Daha Önce Hangi Dizileri Yapmıştır?

Geçtiğimiz haberimizde hatırlayacağınız üzere hangi dizileri yapıp kaç bölüm sürdüğüyle alakalı bilgileri sunmuştuk ancak siz hala o haberimizi okumadıysanız küçük bir jestle merak edenler için sizlere bir kez daha hangi dizileri yaptığını hatırlatalım..

Can Kırıkları : 4 Bölüm

Adı Zehra : 14 Bölüm

Aşk ve Mavi : 78 Bölüm

Kırgın Çiçekler : 113 Bölüm (En Uzun Süren)

Kaçak Gelinler : 29 Bölüm

Kardeş Payı : 35 Bölüm

Rengarenk/Kaçın Kurası : İkisi toplam 9 Bölüm

Bu ve buna benzer diğer dizileri ise bir önceki haberimizden bakarak öğrenebilirsiniz.

Yoksul Akraba Dizisinin Yönetmenliğini Kim Yapacak?

Hazırlıkları tam gaz devam eden dizinin yönetmeni belli oldu. Buna göre dizinin yönetmeni daha önce Medcezir, Dayan Yüreğim ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizileri yöneten Deniz Yorulmazer oldu.

Yeni dizinin Şubat – Mart sezonunda başlaması beklense de yaz sezonuna da sarkabileceği konuşuluyor. Bakalım yeni dizi hangi gün ve tarihte başlayacak? Detaylar belli oldukça sitemizde yer alacak. Takipte kalın.