Yılmaz Erdoğan’ın Talk Show Programının Detayları Belli Olmaya Başladı!


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 09:54
0

Yılmaz Erdoğan’ın yeni bir programıyla ekranlara döneceği bilgisi yaklaşık 1 haftadır kulislerde konuşuluyor. Konuyu ilk önce Mesut Yar köşesine taşımıştı. Daha sonra bazı internet siteleri konu ile ilgili yüzeyselde olsa birkaç yazı kaleme aldı. Konuya genel bakış şuydu; Yılmaz Erdoğan nasıl bir programla ve hangi kanalda ekranlara gelecek. Sizler için Yılmaz Erdoğan’ın yeni projesini mercek altına aldık. İşte detaylar.

Yılmaz Erdoğan bilindiği gibi uzun süredir ekranlarda gözükmüyor. Sanki inzivaya çekilmiş gibi bir hal içerisindeydi. Bir süredir Muğla- Köyceğiz’deki çiftlikte şu çılgın kalabalıktan uzak bir hayat sürmekte ve yılda bir iki proje ile ben buradayım diyordu. Ama şimdi her hafta evlerimize konuk olmaya hazırlanıyor. Peki Yılmaz Erdoğan’ın yeni programının içeriği ne olacak? Talk Show mu? Yoksa standup mı? Yoksa her ikisi mi? Yılmaz Erdoğan’ın yeni programının formatına ilişkin detaylar.

Evet bilgiler sıcak sıcak ilk kez bizden gelsin. Yılmaz Erdoğan’ın Talk Show’u Star TV ekranlarında olacak ve “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programın yerine Cuma Gecesi yayınlanması kararlaştırıldı. Sadece Talk Show olmayacakmış, aynı zamanda stand up gösterileride programda yer alacakmış. Yine detaylar geldikçe haberimiz güncellenmeye devam edecek. Bizi takipte kalın. Yılmaz Erdoğan kimdir? İsterseniz Yılmaz Erdoğan ile ilgili bilinmeyenlere bir göz atalım…

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

Yılmaz Erdoğan Kürt kökenli oyuncu, yazar ve yönetmendir.  En iyi erkek oyuncu, en iyi komedi dizisi, en iyi yardımcı erkek oyuncu, tiyatro ödülleri ve özel ödüller olmak üzere bir çok ödüle layık görülmüş bir sanatçıdır. 4 Kasım 1967 Hakkari doğumludur. Belçim Bilgin ile 2006 da evlenmiş. Önceki eşi ise Sanem Oktar’dır ve 1993-1998 yılları arasında evli kalmıştır. Yılmaz Erdoğan oyunculuk ve yönetmenliğin yanı sıra yazarlık konusunda da oldukça iyidir. Kaleme aldığı ve oldukça sevilen bir oyunu vardır. Örneğin Olacak O Kadar isimli ve Levent Kırca’nın başrollerde oynadığı oyunların senaryo yazarşlığını yapmıştır. Yine Kadınlık Bizde Kalsın, Haşlama Taşlama,i ve BKM’de ki oyunların senaryo yazarlığı kısmında bizar kendisi de bulunmuştur.

Yılmaz Erdoğan’ın oynadığı, yazdığı ve yönettiği o kadar çok proje vardır ki buraya yazmaya çalışsak heralde yerimiz yetmez. Ancak bazı önemli projeleri yazmadan da geçmeyelim. Feriştah’ın Fentezileri (Bir Demet Tiyatro Dizisi Diyalogları),Cebimdeki Kelimeler (Oyun),Otogargara (Oyun),Hijyenik Aşklar (Kısa güldürü hikâyeleri) ,Anladım (Şiir) ,Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar (Diyaloglar – Sonradan Haybeden Gerçeküstü Aşk adıyla oyunlaştırılmıştır.) ,Hüzünbaz Sevişmeler (Deneme) ,Kadınlık Bizde Kalsın (Oyun),Kayıp Kentin Yakışıklısı (Şiir) ,Laz Bakkal ile Tombalak (Bir Demet Tiyatro Dizisi Diyalogları) ,Bana Bir Şeyhler Oluyor (Oyun) ,Sahiler Düş Düşler Sahi (Şiir).

https://www.youtube.com/watch?v=wSU8TVh1Z9Y