Yeni Gelin Bella (Jessica May Drociunas) Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Kariyeri


Güncelleme: 25 Kasım 2017 : 20:00
1

Yeni Gelin dizisinde canlandırdığı Bella karakteriyle kısa sürede izleyen herkesin gönlüne taht kuran Jessica May Drociunas kimdir? Show Tv’nin başarılı dizisi Yeni Gelin’de, Türkmen aşiretine gelin giden Bella karakteriyle hayatımıza giren Jessica May Drociunas hakkında en detaylı bilgileri sizler için derledik.

Yayınlandığı günden itibaren aynı ilgiyle takip edilen dizide, saf, sevecen, masum ve sevdalı bir yeni gelini canlandıran Bella’nın şehir hayatından köy hayatına alışabilmesi hiçte kolay olmaz. Aşkı uğruna alıştığı hayattan düşünmeden vazgeçerek kendini Çukurova’nın en büyük aşiretinde gelin olarak bulur. Konağa ilk geldiği günden itibaren kayınvalidesi Asiye başta olmak üzere herkes kendisine karşı ittifak olmuştur. Konaktaki herkesin tek amacı Bella’yı konaktan geldiği gibi göndermektir. Yeni gelin Bella ve Bozok aşiretinin eğlenceli savaşı izleyen herkesi ekrana kilitlemeye tüm hızıyla devam ediyor.


Yeni Gelin 2. sezon Yeni Gelen Oyuncu Listesi-Tamamı<<<tıkla


Sempatik ve renkli kişiliğiyle dizinin en dikkat çeken ismi şüphesiz Jessica May Drociunas oldu. Yeni Gelin dizisi için Brezilya’dan özel olarak getirilen güzel ve genç oyuncu, bu projenin kariyeri için dönüm noktası olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Ülkemizde kısa süre içinde ünlenen Jessica May, dergilerin, gazetelerin ve televizyon programlarının da gözdesi haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda özel hayatına ve kariyerine yönelik samimi itiraflarda bulanan genç oyuncu Türkiye’yi çok sevdiğini Breziylya’ya dönmek istemediğini dile getirdi.

 

Yeni Gelin Dizisi Bella Kimdir? Jessica May Drociunas

1993 yılında Paranacity’de dünyaya geldi. 175 boyunda, 50 kg, yeşil gözlü ve yay burcudur. Hayvanları ve özellikle köpekleri çok seven güzel oyuncu 15 yaşına kadar bir çiftlikte yaşamıştır. Farklı kültürler tanımayı seven Jessica, Türk kültür ve geleneklerini çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

 

Henüz 16 yaşındayken ailesinin yanından ayrılarak hayata atılan Jessica, risk almaktan korkmayan bir karakter. Aslen Brezilya’lı olan güzel oyuncu kariyerine modellik yaparak başlamıştır. Ülkemizdeki oyunculuk serüveni Süreç Film’in hazırladığı Yeni Gelin dizisi ile başladı. Daha önce reklam filmlerinde rol alan genç oyuncu, Yeni Gelin ile ilk dizi oyunculuğu deneyimini gerçekleştiriyor.

 

Oyunculuk alanında daha çok yeni olduğunu, hem Türkiye’de hemde Brezilya’da oyunculuk kariyerine devam etmek istediğini dile getiriyor. Bizde kendisine kariyer hayatında başarılar diliyoruz.

Yeni Gelin Bella (Jessica May) Videosu İzle

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.