Yeni Gelin Neden Final Yapıyor? Final Bölümü Özeti


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 01:03
0

Show tv ekranlarında yayınlanan ve yabancı gelin Bella karakteri ile özellikle zihinlerde yer edinen Yeni Gelin dizisi 24 Kasım 2018 cumaertesi  günü yani öğretmenler gününde final yapıyor. Artık ekranlarda yer alamayacak. Geçtiğimiz günlerde Aşk ve Mavi, Bir Umut Yeter gibi  bir kaç dizi final yapmıştı şimdi bunların arasına da Yeni Gelin dizisk katılacak. Peki niye final yapıyor? Yeni Gelin dizisinin konusu neydi? Son bölümde ne oldu? Final gününde ne olacak? Diye oluşmuş olan sorulara derhal hiç durmadan açıklık getirelim.

Yeni Gelin dizisinin konusu, birbirlerine yabancı olan kültürlerin gençleri olan iki gencin bu kültür kozmosunda hep  bir arada harmanlanması ve demlenmesi olarak kah romantik, kah dramatik, kah komik sahneler ile ekranlarda boy göstermesiydi.

Neden Yeni Gelin dizisi final yapıyor? Dizi  çok başarısız olmaya başladı yeni bölümlerinde ve ne yazık ki reyting performansı  düşük olan hiçbir yayın  ve yapım  varlığını devam ettirmiyor  kısacası reyting kurbanı oluyor ve Yeni Gelin diziside reyting kurbanı oldu. 

Geçen bölümde bir plan yaparak Möhteber ve Ayşe konağa döndü ve Asiye bu duruma çok kızıp sinirlendi. Ayrıca  Bella hamile olduğu  için gürültüye dayanmıyordu ve konakta kimse gürültü yapmasın istiyordu. Herkese durmadan konakta yapması için görevler veriyordu. Öte yandan Bella’nın canı  çektiği için Hazar ona aşerdiği meyveyi  Kağan ile almaya gitti maceralara bulaştılar sonra Hazar geceyi nezarette geçirdi.  Kağan ise soğuk  bir hava deposunda kurtarılmayı bekledi.Bu arada Şirin ve Baran’ın ikiz çocukları olacağı  haberi onları çok mutlu ve memnun etti. Çocuğu olacağını bilmek mutlu etmiş iken ikiz çocukları olacağını  bilmek daha da mutlu etti onları.

Final Bölümünde Bella doğum yapıyor ve bir kızı oluyor. Şirin  konservatuar seçmelerine sonunda katılacak. Daha fazla  tüyo  vermeden final programının merak uyandırması ve gerçekten Yeni Gelin dizisinin hayranları için bir şeylerin  sürpriz olması gerektiği için bu bir kaç tüyo  ile yarın show tv ekranlarında yayınlanacak olan final bölümü  ile saat tam 20.00’da Yeni Gelin için keyifli seyirler dileriz.