Yeni Gelin Tekrar Bölümleriyle Geliyor!


Güncelleme: 20 Ocak 2019 : 11:44
0
Yeni Gelin Tekrar Ne Zaman?

Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Cumartesi akşamları evlere konuk olan ve iyi bir alternatif olmayı başarıp, reyting listelerinde de 3 sezon boyunca başarılı çizgi çizen, Süreç Film’in yapımcılığını, hem senaryosunu hem de yönetmenliğini Ersoy Güler’in daha sonraları Tülay Kocatürk’ün de yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Yeni Gelin tekrar bölümleriyle geliyor.

Başrollerini Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Bahar Süer, Feride Hilal Akın ve Halil İbrahim Kurum gibi isimlerin paylaştığı dizinin tekrar bölümleri ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberde..

Yeni Gelin Dizisi Konusu? Neler Anlatmıştı?

Yeni Gelin dizisi farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.

Eğlenceli temasıyla da bir hayli dikkat çeken dizide yer yer dramatik sahneler de yer alıyor.

Yeni Gelin Tekrar Bölümleri Ne Zaman Yayınlanacak?

Sevilen komedi dizisi Yeni Gelin, tekrar bölümleriyle bundan böyle Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 10:00’da izleyicisiyle buluşacak. İzlemek isteyenlere duyurulur.