Yeni Gelin’in Olaylı Aşıkları Ayrıldı! 25 Yaş Fark Çok Konuşulmuştu


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 14:47
0

Yeni Gelin dizisinin iki oyuncunun birlikteliği magazin dünyasında büyük olay yaratmıştı. O iki isim şimdi de ayrılık haberleri ile gündemde.

Show TV‘nin geçtiğimiz hafta final yaparak yayın hayatına veda eden dizisi Yeni Gelin bomba bir aşk haberiyle geçtiğimiz aylarda gündem yaratmıştı.

YAŞ FARKI OLAY OLMUŞTU

Yeni Gelin dizisinin oyuncularından Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum‘un aşk yaşadığı haberi çok konuşulmuştu. Haberin bu kadar çok ilgi çekmesinin bir diğer nedeni de Sema Keçik‘in 53, Halil İbrahim Kurum’un ise 28 yaşında olması idi.

Aralarındaki 25 yaş farka rağmen aşklarını dolu dizgin yaşayan çiftten üzücü bir haber geldi.

DİZİ BİTTİ AŞK DA BİTTİ

Yeni Gelin dizisinin bitmesinin ardından Keçik ile Kurum’un aşkının da sona erdiği iddia edildi.

Dizinin final yapmasının ardından ikili de ayrılık kararı aldı.

Yeni Gelin dizisinde abla-kardeşi canlandıran Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları da sildi.

SEMA KEÇİK KİMDİR?

Sema Keçik, 1965 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü Ses ve Ritm Eğitimi Bölümü’nde tamamladı.

BİR BULUT OLSAM’LA ÜNLENDİ

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin dansçısı olan Sema Keçik, 2009 yılında rol aldığı Bir Bulut Olsam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Bir döneme damga vuran, baş rollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre’nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Daye Hatun rolünü canlandırdı. Ardından Aşk Yeniden ve Paşa Gönlüm dizilerinde rol aldı.

YENİ GELİN’İN MÖHTEBER’İ

Sema Keçik, 2017’den bu yana Show Tv’de yayınlanan başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Möhteber karakterini canlandırmaktadır.

HALİL İBRAHİM KURUM KİMDİR?

15 Kasım 1990 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretiminin ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk yaparak kariyerine adım atan genç isim, oyunculuğun yanı sıra müzikle de yakından ilgilidir.

İLK DİZİSİ YENİ GELİN

Oyunculuğunu geliştirme adına yurt dışında çeşitli eğitimlere katılan Halil İbrahim Kurum, ilk televizyon deneyimini “Yeni Gelin” adlı dizide “Baran” karakterini canlandırarak yaşamıştır.