Yeni Başlayacak Olup Kadro ve Konularıyla Ekranlara Damga Vuracak 10 Dizi


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 01:18
0

Yeni sezonun başlaması ile birlikte bir çok dizi yayın hayatına giriş yaptı. Kimi reytinglere yenik düştü final kararı aldı kimi ise çok sevildi. Sezonu ortalamışken yeni başlayacak dizilerde bulunuyor. Bakalım bu diziler 2019 yılına damgasını mı vuracak yoksa yayın hayatları kısa mı sürecek?

İşte yakın zamanda ekranlara gelecek diziler:

1- Şahin Tepesi

23 Kasım Cuma günü ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Ay Yapım imzalı dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç gibi isimler yer alıyor.

Dizinin konusu ise kısaca entrikalar arasında yeşeren büyük bir aşk hikayesini anlatıyor.

2-Çarpışma

22 Kasım Perşembe günü Show Tv’de yayın hayatına başlayacak olan ve yine Ay Yapım imzalı Çarpışma oldukça merakla beklenen bir dizi. “Çarpışan aslında kaderlerimizdi…” mottosuyla yayın hayatına giriş yapacak olan ve dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alan Çarpışma’da başrolleri; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk paylaşıyor.

3-Hayat Gibi

Fox kanalında yayın hayatına başlayacak olan ve Medyapım imzalı dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı. Amerika’nın ünlü drama serisi “This Is Us”dan uyarlanan Hayat Gibi isimli dizide başrolleri Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan paylaşıyor. “Hayat Gibi, ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.” şeklinde tanıtımı yapılan dizinin hangi tarihte başlayacağı merak konusu.

4- Ateşe Koşanlar

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Limon Film yapımı olan Ateşe Koşanlar dizisinin henüz kadrosu kesinleşmedi. Kadro için konuşulan isiler ise Yıldız Çağrı Atiksoy ve Farah Zeynep Abdullah. Polisiye ve aksiyon türünde olacak dizi Ateşe Koşanlar, itfaiyecilik yapan 5 kadının ekseninde aşk ve macera dolu bir hikaye anlatacak. Ekranlara gelme tarihi ise henüz belli değil fakat 2019 yılında ekranlarda olacak.

5- Korkuyorum Baba

Haha Ni Naru, İngilizce adı My Son ismiyle bilinen Kore dizisinden uyarlama olacak Korkuyorum Baba dizisi 3 yaşındaki oğullarının kaçırılmalarının ardından anne ve babanın yaşadığı dramı anlatıyor. Dizide Barış Falay ve Özge Özberk başrolleri paylaşacak. Henüz kanalı ve yayın tarihi belli olmayan dizinin 2019’da ekranlara gelmesi bekleniyor.

6- Nöbet 7/24

Yapımcılığını Pana Film’in yaptığı, başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık’ın üstlendiği Nöbet 7/24 isimli dizinin 2019 Ocak ayında Show TV’de başlayacağı konuşuluyor. Polisiye ve aksiyon türünde olacak dizinin henüz konusu bilinmiyor.

7- Vurgun

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Vurgun dizisinde başrollerde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır yer alıyor. Henüz dizi hakkında çok bilgi olmasa da dizinin Fox Tv ekranlarında başlayacağı biliniyor.

8- Verda

ATV’de ekrana gelecek olan ve yapımcılığını Pastel film’in üstlendiği Verda’da başrolü Kutsi üstleniyor. Güçlü bir ailenin hikayesini anlatacak olan Verda’nın henüz kadrosu belli olmadı.

9- Baraj

1977 yapımlı Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın başrollerinde oynadığı Baraj filminin günümüz haline uyarlamasını Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile Fatih Aksoy yapacak. Önümüzdeki günlerde dizi ile ilgili bilgiler netleşecek. Filmde, bir barajın yapımında ustabaşı olan Nazım’ın, genelevde çalışan Aysel ile olan aşkları anlatılıyordu.

10- Su ve Ateş

Ay Yapım imzalı olan Su ve Ateş dizisinde İbrahim Çelikkol ve Bensu Soral başrolleri paylaşıyor.