Yemin Dizisi 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 17:40
0

Yemin Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Kanal 7’nin reyting rekortmeni günlük dizisi  Yemin herkesi şaşırttı. Dizi daha  yayınlanmadan ne yapımcının ne de kanalın bu kadar beklentiye girmediği dizinin yakaladığı çıkış şok etti. Şimdilerde dizinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı konuşulurken dizinin reyting oranları ve kitlesine bakılırsa şüphesiz sezon finali yapacak olan dizinin  sezon finali ne zaman olacak?  Sezon finali için bir tarih belirlemeyen dizi  hala final konusunda belirsizliğini koruyor.  Dün akşam Yemin  dizisi 51. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin izleyicileri merakla 52. Bölümü beklemeye başladı.

Günlük dizi kategorisinde büyük bir başarı yakalayıp rakiplerini geçen dizi reyting oranlarından haftalık dizilerle yarışıyor. Başarılı dizide yaşanacak olan gelişmeler merakla takip ediliyor.  51. Bölümü ile ekranlara gelen dizinin 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Dizinin 52. Bölüm fragmanı  yayınlanmadı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alacaktır..

Yemin Dizisi 51. Bölümünde Neler Yaşandı?

Emir Reyhan‘a kaba davrandığı ve haksızlık ettiğin öz fark eder Gidip Reyhan’dan özür diler. Emir aileye Zeynep‘in onlarla  kalacağını haberini verir. Hikmet memnun olur. Cavidan sinirlenir. Leyla Talaz‘a açıklama yaparken Talaz yeter yarın hemen evine dönüyorsun der. Kemal her oyun biter diye düşünerek alyansları avucunda tutar. Emir arabada Reyhan‘la  Emir’in arası birazda olsa düzelir.  Birlikte Zeynep’i kurtarmak için çabalarlar ama bu seferde karşılarına Cavidan’ın oyunu cıkar. Emir,  ise asla pes etmez, mücadele devam eder. Reyhan’a güzel bir sürpriz yapar. Öte yandan Leyla ve Kemal’in evcilik oyunu Nedret’in gidişiyle son bulur. Bu sırada Talaz ortaya çıkar ve her şey sarpa sarar. Emir Reyhan’a, nasıl bir sürpriz yapacak?