Yemekteyiz 9 Mart Haftanın Finali Kim Kazandı? Kim Birinci Oldu


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 00:51
1

Yemekteyiz 9 mart cuma haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz 9 mart haftanın finali kim kazandı? Gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen özellikle ev hanımlarının ilgiyle takip ettiği Yemekteyiz 9 mart haftanın finalinde kazanan kim oldu?

Geçtiğimiz hafta Yemekteyiz programının finalinde yarışmacılardan en yüksek puanı alarak birinci olan kişi Batıkan Bey olmuştu. Yeni haftasında yeni yarışmacılarla yoluna devam eden Yemekteyiz 9 mart cuma kazananı kim oldu? Orhan, Gizem, Ceyda, Özden ve Lamia Hanım arasında kazanan kim olacak?

Haftanın ilk günü pazartesi yarışan Orhan bey, domates çorbası, Arnavut böreği, mevsim salatası, Hünkar beğendi, pirinç pilavı ve fırında sütlaç yaparak konuklarına ikram etti. Orhan bey seçtiği yemeklerle başarılı bir menü çıkardı. Bütün yemeklerini zamanında yetiştirerek başarılı bir sunum yaptı. Fakat diğer yarışmacılar tarafından pek çok eleştiriye maruz kaldı. Yemekteyiz 9 mart cuma haftanın finali kim kazanacak?

Haftanın ikinci gününde yarışan Gizem hanım daha önce Gelin Evim yarışmasına katıldığı için hepimize tanıdık geldi. Kendisi konukları için; Kremalı Mantar Çorbası, Sosyete Mantısı, Mevsim Salata, Et Fajita, Pirinç Pilavı ve Fındık pare tatlısı seçti. Tam zamanında yetiştirdiği menüsünü vaktinde konuklarına ikram etti. Fakat Gizem hanım da menüsüyle ağır eleştirilerin hedefi olmaktan kurtulamadı. Oylama sonucunda Yemekteyiz 9 mart haftanın finalinde kazanan isim Gizem hanım olabilecek mi? Yemekteyiz 9 mart kim birinci olacak?

Haftanın ortasında yarışan isim yine dolu ve zorlu menüsüyle Ceyda Hanım oldu. Ceyda Hanım Terbiyeli Tavuk Çorbası, patates mücver, sultan kebabı, bulgur pilavı, kış salatası ve tatlı olarak da Revani yaptı. Güzel menüsünü oldukça temiz ve düzenli bir şekilde yetiştirdi konuklarına tattırdı. Bütün yarışmacılarda olduğu gibi Ceyda Hanım da konukları tarafından ağır eleştirilerin odağı oldu. Yemekteyiz 9 mart kim birinci olacak sorusunun yanıtı Ceyda Hanım mı? 

Perşembe günü yarışan Belçika kökenli Özden Bey ise kuşkonmaz çorbası, lumpia spring rolls, dana biftek sarma, pirinç pilavı, sezar salata ve tatlı olarak cheesecake ikram etti. Menüsü özellikle Ceyda hanım tarafından oldukça eleştirildi. Cheesecakein bir davet sofrası için uygun olmadığını söyleyen Ceyda hanım Özden beyin bu konuda çok üzerine gitti. Kendine güvendiğini her fırsatta dile getiren Özden Bey zorlu bir günü geride bıraktı. Yemekteyiz 9 mart haftanın finali kim kazandı? Yemekteyiz 9 mart kim birinci oldu?

Haftanın son günü yarışan Lamia hanım zengin menüsü ve lezzetli ikramlarıyla konuklarının karşısına çıktı. Haftanın son yarışmacısı olmanın hem avantalarını hemde dezavantajlarını yaşayan Lamia hanım içinde oldukça zor bir gündü.

Yemekteyiz yarışması son zamanlarda diğer gündüz kuşağı programlarına fark atarak reytinglerde ilk sıralara yerleşmeyi başardı. Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz 9 mart cuma kim kazandı, kim birinci oldu? Bu soruyu önceden tahmine etmek çok zor. Çünkü Onur Büyüktopçu’nun verdiği puanlar sonucu büyük ölçüde değiştiriyor. Yemekteyiz 9 mart cuma haftanın birincisi kim olacak?

Yemekteyiz 9 mart haftanın finali kim kazandı Yemekteyiz 9 mart kim birinci oldu sorularına gelelim.

Yemekteyiz 9 mart haftanın kazanan ismi %90 Orhan Bey olacaktır.

Sizler bu hafta en çok hangi yarışmacının yemeklerini ve misafirperverliğini beğendiniz? Sizin birinciniz kim? Yorumlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=WU_KdbSVC_c

 

 

1 YORUM

Comments are closed.