Yasak Elma Zehra Kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 04:42
0

Fox Tv’nin sürpriz dizisi Yasak Elma ekrana gelmek için geri sayıma başladı. Göz dolduran oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken dizide Zehra karakterine hayat veren oyuncu kim? Şafak Pekdemir’in başarıyla canlandırdığı Yasak Elma Zehra kim? Oyuncunun dizideki rolü ve gerçek hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizde…

Yasak Elma Zehra rolüne hayat veren oyuncu 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Asla Vazgeçmem dizisi İclal rolüyle adını geniş izleyici kitlesine duyurmayı başaran Şafak Pekdemir Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında Savaş ve Barış isimli tiyatro oyunuyla yaşamıştır.

2011 yılında Şüphe isimli dizide Aslı Demircan rolüne hayat vermiştir. Üstlendiği karakterleri hakkıyla yerine getiren Şafak Pekdemir çizdiği başarı grafiğiyle kısa sürede yapımcı ve kanalların tercih ettiği isimler arasında yer aldı. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Pekdemir 1.71 boyunda 54 kg ağırlığındadır. 2012 senesinde dönemin fenomen dizisi Leyle ile Mecnun’da Nisan rolünü canlandırmıştır.

Özellikle İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol paylaşarak kariyerinde önemli bir adım atmıştır. Ardından 2015 yılında Show Tv’nin uzun soluklu dizisi Asla Vazgeçme’de İclal rolüyle üstün bir oyunculuk performansı sergilemiştir. Sırasıyla rol aldığı projeler; Sadist, Türk Malı, Şüphe, Leyla İle Mecnun, İncir Reçeli 2 ve Asla Vazgeçme.

Yasak Elma Zehra karakteri, Halit’in kaybettiği ilk karısından olan büyük kızıdır. Problemli bir tiptir. Alkol problemi vardır. Yaşadıı inişli çıkışlı hayatı ne ilişkilerinde ne de işinde başarılı olmasına fırsat vermez. Kıskanç ve burnu havada bir kişiliğe sahip olan Zehra’nın en çok kıskandığı kişi Ender’dir. aralarındaki buzlar yıllardır erimemiştir.

Güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda bir süredir birlikte olduğu Burak Mengü ile hayatını birleştirmiştir. Hangi oyuncularla birlikte çalışmak istediği sorulduğunda Şener Şen, Haluk Bilginer, Zafer Algöz ve Güven Kıraç gibi başarılı oyunların ismini vermiştir. Geleceğe dair planlar kurmayı sevmediğini dile getiren Şafak Pekdemir ilerde bir müzikal hayali olduğunu ve Arabesk müzik yapmak istediğini söleyen güzel oyuncu umarız hayallerini gerçekleştirir.

Yasak Elma Zehra rolüyle 2 yıl aranın ardından tekrar kamera karşısına geçen Şafak Pekdemir’e yeni projesinde başarılar dileriz. Sıkça sorulan sorular arasında yer alan Yasak Elma Zehra kim sorusunu sizler için yanıtladık.

Sizlerde konula ilgili yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz. 


Yasak Elma Çalan Şarkılar Dizi Müziğini Kim Yapıyor