Yasak Elma Yıldız Kim? Gerçek Adı, Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 16:03
0

Yasak Elma Yıldız kim? Fox Tv 2018 sezonu için hazırladığı iddialı projelerini ekrana getirmeye devam ediyor. Çok yakında izleyiciyle buluşması planlanan dizi oyuncularıyla dikkat çekiyor. Merakla beklenen dizide Eda Ece, Yıldız karakterine hayat veriyor. Peki Eda Ece kimdir, daha önce hangi dizilerde oynadı, Eda Ece’yi nerden tanıyoruz? Yasak Elma Yıldız hakkında tüm merak edilenler…

Kadrosunda Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut gibi isimlerin yer aldığı dizinin teaserları art arda yayınlanmaya devam ediyor. Çekimleri tamamlanan ve izleyiciyle buluşmak için hazır olan dizinin mart ayı içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor. Her biri birbirinden kıymetli oyuncuların yer aldığı Yasak Elma Yıldız kim? ,

Yasak Elma Yıldız karakterine hayat veren oyuncu Eda Ece 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şişli Terakki lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine farklı bir alanda devam etmek isteyen Eda Ece oyunculuk hayallerini hayat geçirdi. Ve 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Kısa sürede yıldızı parlayan oyuncu Beni Böyle Sev dizisiyle oyunculuk serüvenine devam etti.

Akabinde İlişki Durumum Karışık dizisi Elif rolüyle izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde Yasak Elma Yıldız rolüyle karşımıza çıkan Eda Ece genç yaşına rağmen önemli sinema filmlerinde de rol almıştır. 2013 yılında Kızım İçin filminde Tuğba, 2015 yılında Kocan Kadar Konuş filminde Ceren, 2016 Yılında Görümce filminde Deniz ve Dede Korkut Hikayeleri filminde Günçiçek rollerine hayat vermiştir.

Henüz 28 yaşında olan oyuncunun son olarak rol aldığı film Deliha 2 olmuştur. Eda Ece’nin oyunculukla tanışması tesadüfi gelişmiştir. Okul içinde oynadığı bir tiyatro oyununda menajer Tümay Özokur’un dikkatini çekmiş ve oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Pek çok mesleğinde duayen isimle çalışma fırsatı yakalamış ve onların da takdirini kazanmıştır.


Yasak Elma Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir


Yasak Elma Yıldız karakteriyle tekrar kamera karşısına geçen Eda Ece bugüne kadar izlediğimizin tamamen dışında bir rolle karşımıza çıkıyor. Tek hayali zengin olmak ve bu sayede herkes tarafından saygı göreceğini düşünen Yıldız bu yolda her şeyi mubah görür. Zengin bir kadın, Yıldız’dan para karşılığında eşini baştan çıkarmasını ister ve Yıldız hayalleri uğruna bu ahlaksız teklifi kabul eder.

Eda Ece’ye yeni dizi projesi Yasak Elma Yıldız rolüyle başarılar dileriz.

Siz Yasak Elma Yıldız karakterini nasıl buldunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=uNHndweRVB4