Yasak Elma İzlendi Mi? Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapacak?


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 15:56
7

Pazartesi akşamlarına yeni bir dizi daha eklendi. Fox Tv’nin yeni gözdesi Yasak Elma 19 mart pazartesi ekran macerasına başladı. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yasak Elma izlendi mi? Yasak Elma Tuttu mu yoksa erken final mi yapacak? İlk bölüm reyting sonuçları ve izleyici yorumları haberimizin devamında…

Fox Tv, 2018 sezonuna ne yazık ki iyi bir başlangıç yapamadı. Sadece Kadın ve Bizim Hikaye dizileriyle sezonu yürütüyor diyebiliriz. Geçtiğimiz haftalarda final yapan Kalbimdeki Deniz ve Şevkat Yerimdar dizilerinin yerine yeni projelerin gelmesi gerekiyordu. Bunun için atağa geçen Fox Tv, Yasak Elma dizisini ekrana getirmeye karar verdi. Yasak Elma 19 mart pazartesi yayın hayatına başladı fakat devam eder mi bilmiyoruz.

Pazartesi gibi riskli bir günde ekrana gelen dizi beklentileri karşılar mı? Büyük emeklerle yayın hayatına başlayan ve Yasak Elma pazartesi akşamları Söz, Çukur ve Siyah Beyaz Aşk dizileriyle reyting savaşı verecek. Aynı zamanda Survivor gibi reyting rekorları kıran bir yarışmanın yayınlandığı bir günde Yasak Elma dizisinin şansı var mı bilmiyoruz. Bizim düşüncemiz Yasak Elma ekrana gelmek için çok yanlış bir gün seçti.

Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Kıvanç Kasabalı, Şevval Sam ve Talat Buluk gibi hepsi birbirinden kıymetli isimlerin yer aldığı dizi sürükleyici hikayesiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarabilirdi eğer farklı bir günde ekrana gelmiş olsaydı. Yine de biz dizinin ilk bölüme olan merakından ötürü ortalama bir reyting alacağını düşünüyoruz. Yasak Elma 5-6 reyting seviyesiyle ilk 10 dizi içerisinde yer alacaktır.

Ayrıca aynı gün aynı saatlerde Atv ekranlarında 8. Gün isimli dizide ekran serüvenine başlayacak. İki yeni dizinin ekrana geldiği 19 mart pazartesi reyting sonuçları merakla bekleniyor. Yasak Elma dizisi farklı bir günde ekrana gelmiş olaydı seyirci çekmeyi başarabilirdi. Fakat Söz, Çukur ve Siyah Beyaz Aşk gibi reytingler alt üst eden dizilerin olduğu bir akşam yayına başlayan dizinin hiç şansı yok diyebiliriz. Çünkü 3 sezon boyunca ekrana gelen Kırgın Çiçekler’de pazartesi akşamları bu güçlü dizilere karşı verdiği reyting savaşında yeni düştü ve erken final yaptı.

Yasak Elma izlendi mi? Tuttu mu? Erken final mi yapacak sorularını sizler için yanıtladık. Siz Yasak Elma dizisini nasıl buldunuz? Dizi farklı bir günde ekrana gelirse izlenir mi? düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. onur tuna manyak oynuyo cok basarili.cok daha iyi bir yapimda olmayi hak ediyor.ses tonu durusu bakisi tipi yuzu herseyiyle cok farkli bir cizgide.kismen harcandigini dusunuyorum burda.partnerine gelince ,bir onceki dizisindeki rol arkadasiyla karsilastirildiginda sevda erginci acik ara farkla zirveye oturur.iyi oynuyor.ancak cok siradan bir kiz.siradan bir guzel seksapelitesi cok dusuk ,farkli bir havasi yok.aralarindaki sey tam olmadi bana gore.yine de mevcut dizilerdeki oyunculara gore fena degiller.bu gozler can yaman gibi bir afeti devrani yeteneksizlik abidesi ozge gurelle seyretti onca bolum.çemkirmenin bu kadar egreti durdugu baska bir oyuncuya da denk gelmedim bu arada.sozun ozu alihan zeynep sahnelerini arttirin.diger tarafla esitlenmis gibi gorunse de yardimci oyuncular daha ön planda.bu bolumde zeyal sahneleri vardi yok degil ama ısık hiziyla gecildi yine.tam odaklaniyorsun hop diger oyunculara.isik hizi kullanilcaksa ille de halit yildiz ender uclusunde kullanilsin lutfen.bu dizinin basrolu ender degil…

  2. Keyifle izlediğimiz bir dizi reyting yapmaması mümkün değil.Entrika olsada En azından silah bomba kan görmüyoruz.

  3. sevda erginci gibi yeteneksiz bir başrol oyuncusuyla bu dizinin tutacağını sanmıyorum buna benzer diziler çekildi ama onların oyuncu kadrosu güçlüydü sevda ergincinin demet evgar ceren moray yeşim ceren bozoğlu gibi yetenekli oyuncuların nasıl rol yaptığını gözlemleyip rol nasıl yapılır acilen öğrenmesi gerekir

Comments are closed.