Yasak Elma Eda Kim? Eda İnstagram Hesabı, Hakkındaki Bilgiler


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 04:34
0

Fox Tv, Adı Zehra’nın ardından yeni dizi projesi Yasak Elma’yı da yayına getirmek için gün sayıyor. Dizide hepimizin yakından tanıdığı isimlerin yanı sıra yeni ve genç oyuncular da yer alıyor. Bu isimlerden biri de Derya Bilger.Yasak Elma Eda karakteriyle karşımıza çıkan Derya Bilger kimdir? Yasak Elma Eda kim? Son zamanlarda sıklıkla soruların tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında…


Yasak Elma Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir


Yapımcılığını Med Yapımın üstlendiği senaryosunu Melis Civelek’in kaleme aldığı Yasak Elma dizisi yakında yayın hayatına başlıyor. Dizide Derya Bilger’in yanı sıra Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Ahmet Kaynak, Barış Aytaç, Şafak Pekdemir, Talat Bulut gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Şimdi herkesin merak ettiği Yasak Elma Eda kim sorusunu yanıtlayalım.

Yasak Elma Eda rolüyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun gerçek ismi Derya Bilger’dir. 22 yaşında olan genç oyuncu 1.68 boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Yeşil gözleri ve kumral saçlarıyla dikkat çeken sempatik bir oyuncudur. Duru Tiyatro, Akademi Tiyatro ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümlerinde eğitimler almıştır. Türkan Saylan Kültür Merkezinde ve Haldun Dormen Sahnesinde görev almıştır.

Sporla yakından ilgilenen Derya Bilger, Voleybol, Yüzme, Buz Pateni, Oto Ehliyet gibi dallarda faaliyet göstermektedir. Ayrıca piyano çalmaktadır. Genç yaşına rağmen çok sayıda dizi ve film projesinde de boy göstermiştir. Daha çok yardımcı oyuncu olarak rol alsa da kariyerinin başlangıcı başarılı adımlar atmıştır. Kaderimin Yazıldığı Gün, Şimdi Onlar Düşünsün, Küçük Kıyamet, Küçük Ağa, Arka Sokaklar, Medcezir, Ulan İstanbul, Kurtlar Vadisi ve Ötesiz İnsanlar rol adlığı diğer projeler. Şimdilerde Yasak Elma Eda rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sosyal Medya hesaplarından instagramı aktif olarak kullanmaktadır. Yasak Elma Eda karakterine hayat veren Derya Bilger’in instagram hesabı @deryabilger

Yasak Elma Eda

https://www.youtube.com/watch?v=opFQSd6TZ_I