YASAK ELMA DİZİSİNE BÜYÜK TEPKİ!


Güncelleme: 22 Şubat 2019 : 01:35
0

Pazartesi akşamları Fox’da yayınlanan başrollerini Şevval Sam ve Talat Bulut’un paylaştığı Yasak Elma dizisine büyük tepkiler geliyor. İşte detaylar.

SENARYO ELEŞTİRİLİYOR!

Geçtiğimiz bölümde, Alihan annesinin Halit’le zannettiği gibi bir ilişkisi olmadığını öğrendi. Bunun üzerine Halit’le barış imzaladı. Ender’le olan evliliği de karşılıklı çıkarlara dayalı olduğu için, gerçeği öğrendikten sonra boşanmasına hiçbir engel kalmadığını anladı. Alihan, haftalardır Zeynep’in peşinde koşuyor ve onunla barışmak için çabalıyordu. Ancak Zeynep hiçbir şekilde taviz vermiyordu. Pazartesi yayınlanan bölümde, Zeynep’e Ender’den boşanacağını ve kendisini beklemesini söyledi. Ender ise başta zorluk çıkarmayacağını söyleyerek Alihan’ı inandırsa da, dediğini yapmadı. Belgeleri imzalamadı. Çiftin sürekli aynı döngü etrafında dönmesi seyircileri kızdırdı. Üstelik 34.bölüm fragmanında da şok bir ayrıntı göze çarptı.

ENDER ALİHAN’A TUZAK KURUYOR!

Tanıtımda, Ender ve Alihan’ın aynı yatakta uyanması dikkat çekti. Ender halinden gayet memnunken, Alihan’ın ne olup bittiğini anlamaması da akla tek bir şey getirdi. Ender, evliliği uzatmak ve Zeynep’le birleşmemesi için ona tuzak kurdu. Zeynep’te, geçen bölüm kendisine evlenme teklifinde bulunan Dündar’a evet demek üzereyken görüldü. Daha önce pek çok dizi ve filmde de kullanılan bu klişe senaryonun izleyicileri kızdırdığı anlaşılıyor. Sosyal medya yorumlarında, pek çok kişi aynı kısır döngüde dolandığı için diziyi izlemeyi bırakacağından bahsediyor. Senaristlerin uzatmak için yazacak bir şey bulamamasından da epeyce yakınanlar oluyor. Bu basit senaryonun, hikâyeye yakışmadığını da ayrıca ekliyorlar. Ender’in bu basit planı ne kadar işleyecek? Çok uzamadan sona erecek mi? Yen, bölümlerde göreceğiz.

34.Bölüm fragmanı için tıklayınız