YASAK ELMA DİZİSİNDEN SEVİNDİRİCİ HABER!


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 01:45
0

Pek çok dizinin mali sıkıntılar nedeniyle, yılbaşından sonra üç haftalık ara verdiği biliniyordu. Fox tv’de pazartesi akşamları yayınlanan, başrollerde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma’da es veren diziler arasındaydı. Ancak, çok beklemeden güzel haber geldi. İşte detaylar..

ÇEKİMLER BAŞLADI

Yasak Elma, yılbaşından önce 28.bölümüyle sezon arasına girmişti. Diğer diziler gibi Ocak’ın üçüncü haftası yeni bölümlerin başlayacağı tahmin ediliyordu. Fakat, dizi ekibi çoktan çalışmalara başlamış görünüyor. Oyunculardan Şevval Sam’ın , geçtiğimiz günlerde instagram hesabından, fotoğraf paylaşıp üzerine “set” yazması dikkat çekti. Aynı şekilde, “Yıldız” karakterine hayat veren Eda Ece’de, “Zehra” rolüne can veren Şafak Pekdemir’le set arkasından bir paylaşımda bulundu. Dizinin sevenleri de, bu paylaşımlardan hareketle, yeni bölüm çekimlerinin başladığını anlamış oldu. Çekimler başladığına göre, yapımın sezon arasından sonra devam edeceği gözüküyor. Şimdi en son yayınlanan bölümde neler oldu? Bir hatırlayalım..

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

YILDIZ EVE DÖNDÜ ANCAK YANLIŞ YAPTIĞINI ANLADI

Yıldız evi terk etmiş ve bir otele yerleşmişken, eski sevgilisi Kemal yanında soluğunu aldı. İkisi yalnızken, kapıyı Halit çaldı ve şok oldular. Ancak, Kemal’in arka kapıdan çıkmasıyla, yakalanmaktan son anda kurtuldular. Sonrasında, Yıldız kocasını içeri aldı ve Halit’in ondan özürdilemesiyle şaşkına döndü. Eve dönme kararı alarak, Halit’e son bir şans vermek istedi. Ancak, döndüklerinde Halit’in kendini anlamadığını ve ilişkileri için çabalamadığını görerek radikal bir karar aldı.

ENDER YENİ GİRİŞİMLERDE BULUNDU

Ender ise boş durmadı. Halit ve Alihan arasındaki meseleyi çözmek için girişimlerde bulundu. Alihanîn eşyalarını karıştırırken eski bir fotoğrafa ulaştı. Diğer taraftan, Alihan’ı kaybetmek istemediği için, Caner’e de yeni görevler verdi. Şirkete yeni gelen mafyatik adamla, Zeynep’in arasını yapmasını istedi.

ZEYNEP ALİHAN KONUSUNDA HALİT’İ UYARDI

Zeynep ise Alihan konusunda bazı şüphelere düştü. Çok geçmeden Halit’le bu durumu paylaştı. Alihan’ın, yurtdışı kaynaklı firmalar üzerinden hisse senedi aldığı konusunda, şüphelendiğini ona söyledi.

Yeni bölümle ilgili bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.