Yasak Elma Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 01:21
0

Fox Tv yeni dizi projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. 2018 sezonu için hazırladığı ve nihayet yayın hayatına başlamak için gün sayan Yasak Elma oyuncu kadrosu ve karakteri hakkında tüm detaylar haberimizde. Tanıtım fragmanıyla büyük ilgi toplayan Yasak Elma dizisinde kim kimdir işte ayrıntılar…

Med Yapım imzası taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alırken dizinin etkileyici hikayesini kaleme alan isim Melis Civelek üstleniyor. Altın Tepsi ismiyle beklediğimiz dizi son dakika değişikliği ile Yasak Elma ismini aldı. İşte Fox Tv’nin merakla beklenen dizisi Yasak Elma oyuncu kadrosu kim kimdir…

Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuna gelmeden önce dizinin genel hikayesinden kısaca bahsedelim. Yıldız sevdiği adam tarafından terk edilmiştir. Yaşadığı bu olay hayatının dönüm noktası olacaktır. Aşağılık kompleksine kapılan Yıldız’ın bundan sonraki tek amacı zengin olmaktır. Bunun için her yolu mubah görecektir. Zengin bir kadın tarafından kocasını baştan çıkarması istenecektir ve Yıldız hedeflerine ulaşmak için bunu yapmaya hazırdır.

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

Yasak Elma Yıldız kim? Eda Ece

Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Eda Ece 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Şişli Terakki lisesinden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Okuduğu alanla kariyerine yön verdiği alan bambaşka olan Ece Eda genç yaşına rağmen önemli projelerde rol almıştır. Pis Yedili, Beni Böyle Sev, İlişki Durumum Karışık, Kocan Kadar Konuş, Görümce, Deli Dumrul, Yol Arkadaşım Deliha 2 isimli projelerde rol almıştır.

Yasak Elma Onur Tuna Kim?

Yasak Elma oyuncu kadrosunda yer alan Onur Tuna 1985 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Memur bir anne ve öğretmen bir babanın iki çocuğundan küçük olandır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Sanat Müziği Ses Eğitimi aldı. Oyunculuğun yanında beste ve yorumcu olma özellikleri de taşımaktadır. 1.95 boyunda ve 85 kg ağırlığında olan Onur Tuna yaklaşık dört yıl modellik yapmıştır. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Filinta ve Cesur Yürek dizilerinde rol almıştır. Fakat düşük reytinglerden dolayı rol aldığı diziler kısa sürede final yapmıştır.

Yasak Elma Şevval Kim? 

Yasak Elma oyuncu kadrosunda yer alan Şevval Sam son olarak Bodrum Masalı dizisinde rol almıştır. 11 kasım 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü şarkıcı Leman Sam’ın kızıdır. Zincirlikuyu inşaat Teknik ve Yapı Meslek lisesi bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünü bitirmiştir. Oyuncu kimliğinin yanı sıra ses sanatçılığı da yapmaktadır. Konserlerin ve sahnelerin aranan isimlerinden olan Şevval Sam Süper Baba dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Gülbeyaz isimli dizide Nejat İşler’le birlikte rol almıştır.

Yasak Elma Zeynep Kim? Sevda Erginci

Yasak Elma oyuncu kadrosunda yer alan Sevda Erginci son olarak Ver Elini Aşk dizisinde rol almıştır. 1993 doğumlu genç oyuncu 1.65 boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. 15 yaşından itibaren tiyatro ile ilgilenmektedir. Biz kendisini Fox ekranlarında yayınlanan Karagül dizisiyle hatırlıyoruz. Ardından Hayat Bazen Tatlıdır isimli gençlik dizisinde lise öğrencisine hayat vermiştir. Kendisine Yasak Elma dizisinde başarılar dileriz.

Yasak Elma Talat Bulut Kim?

Tecrübeli oyuncu Talat Bulut 1956 yılında Kars Sarıkamış’ta dünyaya gelmiştir. Kariyer haaytı boyunca sayısız dizi ve film projesinde rol almıştır. Son olarak Göç Zamanı dizisinde izleyici karşısına çıkmıştır fakat dizi seyirci çekmekte zorlandığı için ekranlara erken veda etti.

Yasak Elma oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz?Yorumlarınızı bekliyoruz. 

https://www.youtube.com/watch?v=uNHndweRVB4