Yasak Elma Caner Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 19 Mart 2018 : 17:15
0

Fox Tv’de yayın hayatına başlayan ve ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Yasak Elma Caner Kim? Dizide he bir karakter büyük önem taşıyor ve diziye renk katıyor. Bu isimlerden biri de Caner. Yasak Elma Caner karakterine hayat veren oyuncu Barış Aytaç’tır. Barış Aytaç’a dair tüm detaylar…

Yasak Elma Caner rolüyle izleyici karşısına çıkan Barış Aytaç, 8 Aralık 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Gitar çalmayı ve spor yapmayı çok seven Barış Aytaç, lisanslı basketbol oyuncusudur. 1.90 boyunda, 80 kg ağırlığında ve kahverengi gözlere sahiptir. Kusursuz fiziği ve karizmatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu son olarak Kalp Atışı dizisinde rol almıştır.

Oyunculuğa olan merakı TED Koleji Lisesinde okurken başlamıştır. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimleri almıştır. İstediği alanda istediği okulda eğitimini tamamladıktan sonra mesleki kariyerine yavaş yavaş başlamıştır.

2011 yılında ilk dizi oyunculuğuna Gün Akşam Oldu projesiyle başlamıştır. Ardından  Gülümse Yeter, Acil Aşk Aranıyor, Tutar Mı Tutar, Aşkın Dili Yok, Boynu Bükükler, Aramızda Kalsın ve Evlerden Biri projelerinde rol almıştır. Son olarak kadrosunda Öykü Karayel, Gökhan Alkan, Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Kalp Atışı dizisinde Fatih karakterini canlandırmıştır.

Şimdilerde Fox Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Yasak Elma dizisi Caner karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Yasak Elma Caner, Ender’in erkek kardeşidir. Bakıldığında hiç bir vasfı yoktur. Tembel, hazır yemeği seven, kendini ve Ender’i elit gören hayatı dalgaya alan esprili biridir. Diziye renk katan karakterlerden biri olacaktır.

Kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci ve Kıvanç Kasabalı’nın yer aldığı dizi 19 mart pazartesi başladı. Genç oyuncu Barış Aytaç’ta Yasak Elma Caner karakterini canlandırmak üzere dizide yer alıyor.

Yasak Elma Caner kim sorusunu sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.