YASAK ELMA 29.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 02:44
0

Üç haftalık bir aranın ardından, Yasak Elma bu akşam yayın hayatına geri döndü. Başrollerinde, Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece gibi isimlerin yer aldığı dizide oldukça çarpıcı gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

ERİM KAZA YAPTI!

Geçen bölümün son sahnesinde, Zehra ve Kemal nikâh masasında evlenmek üzereydi. Yıldız beklenmeyen bir anda gelip, kendisi de bu duruma şok olmuştu. Ancak nikâhın ertelenmesi uzun sürmedi. Çünkü Erim’in ehliyetsiz araba kullanarak bir kadına çarptığı haberi geldi. Bunun üzerine Halit soluğu karakolda aldı. Bölümün fragmanında, Erim’in çarptığı kadının öldüğü ekrana yansımıştı. Ancak, sadece bir yanıltmacadan ibaret olduğu bölümün tamamında anlaşıldı. Kadın sadece ağır yaralı olarak kurtuldu. Halit’te ailesine şikayetçi olmamaları için para teklif etti. Ancak, maalesef verdiği miktar yeterli olmadı. Kadının oğlu daha fazlasını isteyerek şantaj yaptı.

ENDER’İN ACI GEÇMİŞİ BÖLÜME DAMGASINI VURDU

Erim’in kazasını öğrenen Ender öfkeden deliye döndü. Bu durumdan Halit’i sorumlu tuttu. Velayet davası açacağını söyledi. Alihan’dan da bu konuda destek alacaktı. Ancak, Alihan, Ender’in geçmişiyle ilgili bilmediği şeyleri anlatmasını, mahkemede sıkıntı yaşayabileceklerini söyledi. Üstelik, Ender’e ağır ve iğneli ithamlarda bulunması da dikkat çekti. Ender bunun üzerine daha fazla kendini tutamadı be yıllardır içinde biriktirdiklerini döktü. Geçmişte üvey babasının tacizine uğradığını, öz annesinin bu durumu gördüğü halde ses çıkarmadığını, kardeşini okutmak için neler çektiğini anlattı. Alihan şok oldu.

YILDIZ KEMAL’LE BULUŞTU VE OLANLAR OLDU!

Kemal ve Zehra’yı evlenmek üzereyken yakalayan Yıldız, Kemal’in evine hesap sormaya gitti. Böyle bir şeye nasıl cesaret ettiğini sordu. Kemal ne diyeceğini bilemedi. Yıldız, bundan sonra hayatında onun yeri olmadığını söyleyip evden çıktı. Ancak, Kemal’den şüphelenen Halit, onu takip ettirmeye başlamıştı. Kemal tekrar Yıldız’ı dışarıda buluşmaya çağırdı. Bu sırada, Halit’in tuttuğu adam, ikisini yan yana görünce şok oldu ve fotoğraflarını çekti. Arkasından, Halit’in iş yerine gitti ve telefonunu ona gösterdiğinde, Halit’in şok olmasıyla bölüm sona erdi.

Yasak Elma yeni bölümüyle 28 Ocak Pazartesi Fox ekranlarında.