Yasak Elma 2. Sezon 2018-2019 Yeni Oyuncular Kimler?


Güncelleme: 13 Eylül 2018 : 00:00
4

2018 ‘in ilk yarısında yaz sezonuna yakın yayınlanan dizi Yasak Aşk, kısa sürede çok sevildi ve beğeni ile izlendi. Dizi 4 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 12. Bölümü ile sezon finali yaparak tatile girdi. Dizi yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezonda hangi oyuncular diziye giriş yapacak? Yasak Elma 2018 2019 sezonu 2. Sezon oyuncu kadrosu, detaylar yazımızda.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğinde ve MEdYapım’ın yapımcılığında ekranlara gelen dizinin kadrosunda Onur Tuna (Alihan Taşdemir), İlber Uygar Kaboğlu (Erim Argun), Eda Ece (Yıldız Argun), Sevda Erginci (Zeynep), Talat Bulut (Halit Argun), Şevval Sam (Ender Çelebi Argun), Şafak Pekdemir (Zehra Argun), Barış Aytaç (Caner Çelebi), İrem Kahyaoğlu (Şengül Doğan), Kıvanç Kasabalı (Sinan), Nilgün Türksever (Zerrin Taşdemir), Sinan Eroğlu (Hakan Kurtuluş), Ayşegül Çınar (Lila Argun), Tuğçe Koçak (Lal Uzun), Melisa Doğu (Asuman) gibi isimler yer alıyor.

Yasak Elma yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izlenen yapımlar arasına girdi. Konusu ve kurgusu ile çığır açan nadir yapımlardan oldu. Sevildiği ve reytinglerde kanalı ve yapım şirketini mutlu ettiği için 2. Sezon onayını da aldı. Yeni sezonda daekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda değişiklik olacak mı, hangi oyuncular çıkacak, hangi yeni oyuncular diziye giriş yapacak?

Sevilen yapım Yasak Elma’nın senaryo gereği yeni oyuncuları kadrosuna katacağı biliniyor. Bununla ilgili çalışmalara başlayan yapım şirketi final yaparak yayından kalkan dizilerin oyuncuları ile görüşmeler yapıyor. Şartları kabul eden oyuncularla yeni sezonda da yoluna devam edecek dizinin 2.sezon cast sonuçlarını bu yazımız altında, aşağıdan takip edebilirsiniz. İşte Yasak Elma 2. Sezon yeni oyuncular

[kirmizitext]Yasak Elma Ender’in (Şevval Sam’ın) Giydiği Kıyafetler ve Markaları için tıklayınız[/kirmizitext]

Yasak Elma 2018-2019 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

Ahmet Kayakesen(Hakan rolünde)

Ahmet Kayakesen yeni sezonda Hakan karakterini, canlandırmaktadır. Eski Hakan’ı canlandıran oyuncu diziden ayrılmıştır. Ahmet Kayakesen yeni Hakan olarak karşımıza çıkmıştır. Peki Ahmet Kayakesen kimdir, eski Hakan neden ayrıldı gibi soruların cevaplarını [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz.

Ebru Şahin (Hira)

Ebru Şahin dizide pilot olan genç ve güzel Hira’yı canlandıracak. Alihan ile Zeynep’in arasını açacak olan bu güzel Hira kimdir, hangi dizilerde oynadı, tüm bilgileri [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] okuyabilirsiniz.

 

Yasak elma dizisi diziye dahil olan yeni oyunculardan biride Defne Karakteri olacak. Defne karakteri hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

[kirmizitext]Yasak Elma Defne Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler[/kirmizitext]

 

Comments are closed.