Yalnızlar Rıhtımı Maksude Kimdir Gerçek Adı Kiminle Evli


Güncelleme: 18 Ağustos 2017 : 15:50
0

O Hayat Benim ve Kalbimdeki Deniz gibi başarılı projelerin yapımcısı Pastel Filmden yepyeni bir dizi daha geliyor.

Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak O Hayat Benim dizisiyle adından fazlasıyla söz ettiren Ahu Sungur ile anlaşma imzalandığı söyleniyor.

Ahu Sungur’a eşlik edecek erkek başrol oyuncusu için Kerem Alışık’a teklif götürüldüğü ve başarılı oyuncunun teklife sıcak baktığı söyleniyor.

Yeni sezonda Fox Tv’de ekrana gelecek olan dizide Maksude karakterini canlandıracak olan Ahu Sungur 4 sezon boyunca devam eden O Hayat Benim dizisinde Hülya karakterini canlandırmıştır. Kariyer hayatı boyunca Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Affedilmeyen, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Binbir Gece, Arka Sokaklar, Kurşun Meydan Savaşı, Dadı, Mandıra Filozofu gibi dizi filmlerde rol almıştır.

Yıldızlar Rıhtımı Ahu Sungur Kimdir?

Yeni dizisi Yalnızlar Rıhtımı’nda Maksude adında bir pavyon şarkıcısını canlandıracak olan Ahu Sungur 1981  İstanbul doğumludur. Güzel oyuncu Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü mezunudur. 2002 yılında ünlü oyuncu Suat Sungur ile hayatını birleştirmiş ve bu evlilikten Ege adında bir erkek evlatları olmuştur. Suat Sungur Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Avni karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

Ahu Sungur daha önce Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Affedilmeyen, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Binbir Gece, Arka Sokaklar, Kurşun Meydan Savaşı, Dadı, Mandıra Filozofu gibi pek çok projede rol almıştır.

Yıldızlar Rıhtımı yeni sezonda Fox Tv’de…

Ver Elini Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler