Vuslat Dizisi Tanıtım Yayınlandı mı? Vuslat Dizisinin Oyuncuları Kim?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 21:52
0
Vuslat

TRT 1 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor “Vuslat”. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren ekip, iddialı bir hazırlık peşinde. Peki dizi nasıl bir dizi? Ne zaman başlayacak? Dizide hangi oyuncular yer alıyor? Tüm bu bilgileri ve yayınlanan tanıtım fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.

Vuslat Dizisi Oyuncuları Kimler?

Yeni dizi iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide rol alacak isimler ise sırasıyla Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Şennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Mehmet Özgür, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Serra Pirinç gibi isimler olacak.

Vuslat Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Konusu Ne?

Tanıtımları dönmeye başlayan ve konusuyla dikkat çeken yeni dizinin 7 Ocak Pazartesi günü yayın hayatına başlaması bekleniyor. Vuslat dizisinde İbn Arabi’nin Alimler Satranç’ı isimli oyunu konu alınacak. Vuslat dizisinde ailesinin geçimi için savaş veren Vuslat isimli bir genç ile dev bir holdingin patronu olan Mahir’in engellerle sınanan aşkını ve geçmişlerindeki büyük sırrı ekrana taşıyacak.

Vuslat Dizisi Yapımcısı – Senaristi – Yönetmeni Kim? Fragman Yayınlandı mı?

Yeni dizinin A23 Medya yapım şirketi üstlenirken, dizinin senaryosunu Betül Yağsağan yazacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul oturacak. Dizinin ilk tanıtımı da geldi. İşte merak uyandıran o tanıtım…

https://youtu.be/-FT5DjO0ZI8