Vurgun Dizisine Bomba Gibi Kadro! Diziye Hangi Oyuncular Dahil Oldu?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 19:04
0

Vurgun dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Fox TV‘de yayınlanacak olan dizinin kadrosuna hangi oyuncular katıldı?

Henüz çekimlerine bile başlanmadan adından oldukça söz ettirmeyi başaran Vurgun dizisine iki yeni oyuncu daha dahil oldu.

VURGUN GELİYOR

Gold Film tarafından prodiksiyonu gerçekleştirilecek Vurgun dizisinin başrollerinde Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya yer alıyor.

VURGUN DİZİSİNİN SENARİSTLERİ KİM?

Çekimlerinin başlamasına sayılı günler kalan Vurgun dizisinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. İki senarist daha önce Bodrum Masalı dizisinde çalışmışlardı.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Vurgun dizisinin kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Begüm Birgören ve Altan Erkekli gibi önemli isimler yer alıyor.

Fox ekranlarında izleyiciyle bulaşacak olan ve kadro çalışmaları tamamlanmak üzere olan diziye iki önemli isim daha dahil oldu.

İKİ USTA İSİM KADRODA

Vurgun dizisinin kadrosuna katılan son isimler Cemal Toktaş ve Aliye Uzunatağan oldu.

VURGUN’UN YÖNETMENİ KİM?

Ne zaman ekranlara geleceği henüz netleşmeyen Vurgun dizisinin yönetmen koltuğunda usta isim Altan Dönmez oturmakta.

VURGUN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal’in (Erkan Petekkaya) hikâyesini ekrana taşıyor. ‘Vurgun’da Deniz Çakır Kemal’in büyük aşkla evlendiği ‘Reyhan’a, Emre Kınay Kemal’in ortağı ‘Vedat’a, Begüm Birgören Kemal’in hemşiresi ‘Asya’ya hayat verecek.

VURGUN DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

‘Vurgun’un kadrosuna son olarak katılan oyunculardan Cemal Toktaş Kemal’in kardeşi Turan’ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat’i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan’ı canlandıracak.

VURGUN NE ZAMAN BAŞLIYOR? YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

İddialı kadrosu ile şimdiden dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Vurgun dizisinin Aralık ayı içerisinde Fox Tv’de başlaması bekleniyor. Vurgun dizisinin yayın günü ise henüz belli olmadı.

Bakalım iddialı dizi reyting listelerinde iyi bir yer edinmeyi başarabilecek mi?

SON PROJELERİ OLAYLI BİTMİŞTİ

Bakalım, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Çakır ve son projesi Kayıtdışı’nın yayından kaldırılmasının ardından ilk kez bir dizi projesinde yer alacak olan Erkan Petekkaya nasıl bir uyum gösterecek?