Vurgun Dizisine Bir Yeni Oyuncu Daha! Hangi İsim Diziye Katıldı?


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 15:52
0

Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen ve henüz yayın hayatına başlamadan adından oldukça söz edilen Vurgun dizisinin kadrosu netleşiyor.

Fox Tv ekranlarında Aralık ayı sonunda yayınlanması beklenen Vurgun dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır rol alıyor.

Vurgun dizisi ne zaman başlıyor? Vurgun dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Vurgun dizisi oyuncuları kimler? Vurgun dizisi yönetmeni? Vurgun dizisi senaristleri kim? Vurgun dizisi nerede çekiliyor?

YENİ BİR İSİM DAHA KATILDI

Gold Film‘in yapımcılığının üstlendiği Vurgun dizisine son olarak ünlü bir oyuncu daha katıldı. Vurgun dizisinin kadrosuna katılan son oyuncu İnanç Konukçu oldu. Konukçu dizide Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı karakterin yakın arkadaşı rolüne hayat verecek.

İNANÇ KONUKÇU KİMDİR?

1 Ocak 1985 yılında Bala / Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünden mezun oldu.

Televizyon dünyasına 2005 yıllarında TRT’deki Karanlıktaki Umut adlı dizi ile başladı. 2013 yılında rol aldığı Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Hayalet karakteri ile tanınmaktadır; Leyla ile Mecnun ve Kaçak dizilerinde rol almıştır.

Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisinin kadrosunda yer alarak, “Hikmet Turaboğlu” rolünde oynadı. Son olarak “Adı Zehra” dizisinde “Kadir Keltikli” karakterini canlandırdı.

Dar Elbise, Kaçma Birader, Kasap Havası ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filmlerinde de rol aldı.

VURGUN DİZİSİNİN SENARİSTLERİ KİM?

Çekimlerinin başlamasına sayılı günler kalan Vurgun dizisinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. İki senarist daha önce Bodrum Masalı dizisinde çalışmışlardı.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Vurgun dizisinin kadrosunda Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Begüm Birgören ve Altan Erkekli, Cemal Toktaş ve Aliye Uzunatağan gibi önemli isimler yer alıyor.

VURGUN’UN YÖNETMENİ KİM?

Ne zaman ekranlara geleceği henüz netleşmeyen Vurgun dizisinin yönetmen koltuğunda usta isim Altan Dönmez oturmakta.

VURGUN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal’in (Erkan Petekkaya) hikâyesini ekrana taşıyor. ‘Vurgun’da Deniz Çakır Kemal’in büyük aşkla evlendiği ‘Reyhan’a, Emre Kınay Kemal’in ortağı ‘Vedat’a, Begüm Birgören Kemal’in hemşiresi ‘Asya’ya hayat verecek.

VURGUN NE ZAMAN BAŞLIYOR? YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

İddialı kadrosu ile şimdiden dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Vurgun dizisinin Aralık ayı içerisinde Fox Tv’de başlaması bekleniyor. Vurgun dizisinin yayın günü ise henüz belli olmadı.

Bakalım iddialı dizi reyting listelerinde iyi bir yer edinmeyi başarabilecek mi?