Vurgun Dizisi’nde Kimler Başrol Kadroda Kimler Var? Başrolleri Daha Önce Nerede Oynadı?


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 18:49
0

2018 yılı  bitmeden  son ayda, Aralık ayında Fox’ta yayınlanacak olan bir dizi daha var. Bu dizinin  ismi Vurgun! Acaba bu nasıl bir dizi, ismi gibi bir performansı olacak mı, başrollerinde  ve kadrosunda  kimler yer alıyor? Diye  bir  merak  oluştu.  Bu merakı  gidermek için  bu  yazı  okunabilir ve merak edilen sorulara  cevaplar bulunabilir.

Öncelikle  kadroda kimler var bir bakalım: Deniz Çakır

Erkan Petekkaya

Begüm Birgören

Emre Kınay  gibi isimler  var.

Dizide başroller Deniz Çakır  ve Erkan Petekkaya arasında  paylaşıldı.  Dizide Erkan Petekkaya Kemal Vardar isimli karaktere hayat veriyor. Çok  merhametli, iyi, empatik düşünceye sahip, yüce gönüllü  bir işadamı olarak dizide  oynayacak. Kemal Vardar 10 sene boyunca  komada kalmıştır  ancak bir şekilde  tekrar hayatına  geri tutunmuştur . Bir hemşiresi vardır  o da Asya isminde bir  hemşiredir. Bu hemşireye can veren oyuncu Begüm Birgören ‘dir. Kemal Vardar evlidir. Eşini  çok  sevmekte  ve ona derin bir şekilde bağlıdır.  Eşi  ise Reyhan’dır . Reyhan karakterine  hayat  veren oyuncu Deniz Çakır’dır.

Kemal Vardar’ın bir  ortağı vardır  o da Vedat’tır .Kemal Vardar ortağına iyi davranmaktadır. Ortağına  hayat veren  oyuncu  ise Emre Kınay’dır.

Deniz Çakır 37 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuar Bölümü ‘nden mezun oldu. Daha önce Yaparak Dökümü ile tanınmıştır. Orada evin tek oğlu Şevket ile evli evin  gelini  olarak zihinlere kazınmıştır. Kadın Isterse, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz , Iffet, Kung Fu Panda, Muhteşem Yüzyıl, Iki Arada Aşk, Avrupa Yakası v.b gibi  yapım  ve yayınlarda rol almıştır.  Deniz Çakır  hem güzelliği  ile hem de başarısı  ile iyi bir oyuncudur. 

Diğer  başrol  olan Erkan Petekkaya  ise, aslen  Diyarbakırlı ‘dır. 1970 doğumludur.  Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu bir oyuncudur. Dila Hanım, Köpek, Paramparça, Öyle  Bir Geçer Zaman Ki’de oyunculuğunu sergiledi.

Bakalım  bu başroller  diğer  yayın  ve yapımlarda  sergiledikeri oyuncaklarının  başarısını  bu dizide dr gösterebilecekler mi? Vurgun  dizisi büyük  bir merakla bekleniyor. Bakalım  seyirci bu  diziyi sevecek mi? Reytinlerde nasıl  bir seyir gösterecek  bu da ayrı  bir merak  konusu.