Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu Fragmanı Tüm Oyuncular


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 12:10
0

Bodrum Masalının senaristi Başar Başaran ve Emre Özgür’ün kaleminden çıkan yepyeni bir dizi olan Vurgun 2018-2019 yılları adından en çok bahsedilen dizi olacağa benziyor. Vurgun dizisi hakkında merak edilenler sitemizde bir bir yer alacak. Vurgun dizisi oyuncuları, Vurgun dizisi çalan şarkılar, Vurgun dizisi karakterleri, Vurgun dizisi nerede çekiliyor gibi konular her biri ayrı başlıkla sizlere sunulacak.

Vurgun dizisi Erkan Petekkaya hakkındaki bilgiler ise şu şekilde. Erkan Petekkaya 1970 yılında Elazığ’da dünyaya gelmiş, 1 89 boyundadır. 2013’de Didem hanımla dünya evine girmiştir.

Vurgun dizisi oyuncu kadrosuna gelecek olursak; Vurgun erkek başrol oyuncusu daha önce Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Ali Kaptan karakteri ile izleyiciyi büyüleyen Erkan Petekkaya oldu. Vurgun dizisi kadın başrol oyuncusu ise Deniz Çakır oldu. 

2012 yıllarında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile ünlenen Erkan Petekkaya 2008 yılında Arzum Onan ile birlikte Sessiz Fırtına dizisinde rol aldı. 2012 yılında ise Hatice Şendil ile başrolü paylaştığı Dila Hanım da dillere destan olmuştu. Ardından gelen Paramparça dizisindeki Cihan karakteri de görülmeye değerdi. Birçok yapımda başarılarını sergileyen Erkan Petekkaya 2018-2019 yıllarında ise Vurgun dizisi ile izleyiciyi büyüleyecek.

Fox TV’nin yaz sezonunda 4N1K ilk aşk dizisinin çok tutmamış olması yeni sezona daha iddialı bir giriş yapacağı sezinleniyor. Yine dönem içinde Şevkat Yerimdar, Bizim Hikaye, Kadın, Yasak Elma ve Savaşçı gibi dizilerle ekranlara gelecek. Bunların yanında Bir Deli Rüzgar ve Vurgun dizisi ile de seyirciyi ekranlara kilitleyecek.