Vurgun Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Yayın Tarihi Belli Oldu!


Güncelleme: 26 Ocak 2019 : 02:34
0
Vurgun Ne Zaman Başlıyor?

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, Gold Film’in yapımcılığını, Başar Başaran ve Emre Özdür’ün senaryosunu, Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Birgören, Cenk Kangöz, Berna Koraltürk, Aliye Uzunatağan ve Cemal Toktaş gibi isimlerin üstlendiği dizinin yayın tarihi belli oldu.

Vurgun Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

İddialı kadrosu ve tanıtımlarıyla şimdiden seyircinin gözüne kestirdiği dizi olmayı hedefleyen Vurgun’un uzun süredir dönen tanıtım fragmanlarında bu kez günü açıklandı. Buna göre dizinin yayın günü 6 Şubat Çarşamba 20:00 olarak belirlendi. Dizi böylece Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete ve Çocuklar Duymasın ile rekabet ortamı yaşayacak.

Vurgun Dizisi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Olur?

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki dizinin kadrosu Türk halkının beğeniyle takip ettiği isimlerden oluşuyor. Bir diziyi izlenir kılanın da  sadece oyuncu olmadığı senaryonun da oldukça önemli olduğunu artık çok net şekilde görebiliyoruz. Ancak ufak bir analiz yaparsak Vurgun dizisinin çok doğru bir günde yayına çıkış yapacağını söylemek mümkün. Ancak şöyle bir dezavantajı da var ki çok güçlü iki dizi karşısında yeni seyirci elde etmesi için seyircinin dizi içerisinde çok farklı unsurlar yakalayabilmesi lazım aksi takdirde sezon ortasında hiçbir seyirci izlediği diziyi bırakıp yeni diziye kolay kolay şans vermeyecektir.

İncelediğimiz kadarıyla da tanıtımlar üzerinden yola çıkarak çok güçlü bir hikaye izleyeceğimiz ve özellikle Sen Anlat Karadeniz’i seyirci anlamında düşürebilecek bir dizi geldiğini düşünüyoruz.

Yeni diziye yayın hayatında başarılar diliyoruz. İyi seyirler..