Verda Dizisi Pastel Film’in Yeni Favorisi Olacak!


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:34
0

Verda dizisinin Pastel yapım aracılığı ile son senelerde tasarlanan en iddialı yapımlardan biri olacağı dile getirilmiştir. Özellikle Verda dizisinin oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman elde edilecek olan proje başarısının ne denli yüksek olacağı anlaşılmaktadır. Reyting kaygısı sebebi ile ilk bölümlerde direkt olarak kaldırılmazsa bu yapımın ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettireceği düşünülmektedir. 2018 senesinde yayınlanması planlanan dizinin aksaklıklar sebebi ile 2019a kalması diziye duyulan merakı perçinlemiştir.

Verda Oyuncu Kadrosu

Verda dizisinde yer alacak olan oyuncuların başında Kutsi geliyor. Hem şarkıcılıkta hem de oyunculuk alanında başarılı olan bu ismin yeni projesinde hangi rolde yer alacağı merakla bekleniyor. Mine Tugay ve Hale Soygazi’nin de yer alacağı bu dizinin adından sıkça söz ettireceği tahmin edilmektedir.

Pastel yapımın da sergilediği sorunsuz sistem özellikleri ve oyuncuya verilen kıymet elde edeceğiniz güvenilirliği anında artırmaktadır. Siz de Verda dizisine yayın hayatına başlamasının akabinde TV ve internet bağlantısı aracılığı ile erişim sağlayabilirsiniz.