Kutsi’nin Yeni Dizisi Reyting Sınırını Geçebilecek Mi?


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:42
0

Kutsi uzun senelerdir uzak kaldığı ekranlara hızlı bir dönüş yapacağının sinyallerini veriyor. Özellikle Doktorlar ve Huzur Sokağı isimli diziler ile memnuniyet yaratan Kutsi’ni yeni sezonda Verda adındaki dizide rol alacağı belirtilmiştir. Bu dizide özellikle oyuncu kadrosunun muntazam yapısı ve yapım ekibinin sergilediği kaliteli duruş ile adından sıkça söz ettirecek bir yapımın hazırlanması beklenmektedir.

Rol Arkadaşları Kim Olacak?

Kutsi’nin yeni dizisinde Hale Soygazi ve Mine Tugay gibi yetenekleri ie göz dolduran isimlerin de yer alacağı belirtilmiştir. Rol arkadaşları ile uyumdan görüntü ve senaryo kalitesine kadar memnuniyet veren bir sisteme sahip olan Pastel Yapım’ın bu projesinin başarıya ulaşacağı belirtilmektedir.

Verda dizisinin normal koşullarda 2018in son aylarında yayına girmesi beklenmekteydi. Fakat yaşanan aksilikler sebebi ile bu sürecin 2019 senesinde kaldığı açıklanmıştır. Reyting kurbanı olmazsa büyük bir beğeni kazanacağı tahmin edilen bu diziye siz de bir şans verebilirsiniz. İnternet üzerinden ve direkt olarak TV aracılığı ile erişiminizi tamamlayabilirsiniz.