Verda Dizisi Funda Kim? Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi Hakkında Bilinmeyenler


Güncelleme: 6 Eylül 2018 : 08:52
1

Pastel filmin son olarak Bir Mucize Olsun ve Çifte Saadet gibi dizilerde gösterdiği başarıyı bir yenisini daha eklemek için Verda dizisiyle ekranlara gelecek. Ve en son Kalbimdeki Deniz dizisi ile büyük kitlelere kendini tanıtan Kutsi ile çalışma kararı alan Pastel Film, şimdi ise Gonca Sarıyıldız, Mine Tugay, Hale Hale Soygazi, Ahmet Kaynak, Barış Yalçın, Ayşegül Günay, Ayşe Tunaboylu gibi oyuncularla anlaşma imzaladı. Biz de size Verda dizisinde Funda kim? gerçek adını, sevgilisi var mı, sosyal medya hesabını kullanıyor? mu yaşı kaç gibi merak edilen soruları yanıtlayacağız.Verda dizisi Funda gerçek adı Gonca Sarıyıldızdır 1.75 boyunda 55 kilo olan Gonca Sarıyıldız 1986 yılında Ankara’da doğmuştur. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünü bitiren yetenekli oyuncu ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Fatma karakteri ile ekranlara geldi. Funda daha önce hangi dizilerde oynadı diye merak eden izleyiciler için kısa bir araştırma yaparak derlediğimiz haberimizde buna da yer verdik. Verda dizisi Funda daha önce Bedel dizisinde kendini büyük kitlelere tanıtmış olsa da Diğer Yarım dizisinin de canlandırdığı karakterle izleyicilerin gönlüne taht kurdu. Seviyor sevmiyor dizisinde İrem olarak oynayan Gonca Sarıyıldız kariyer basamaklarında hızla ilerlerken Verda dizisinde Kutsi ile birlikte rol alma fırsatı bulmuştur.

Verda dizisi Funda karakterine hayat veren Gonca Sarıyıldız dizide başrolü oynayan Kerem yani eşini kaybetmiş zengin bir iş adamına canlandıran Kutsiye Aşık olarak ekranlara gelecek.

Aysun Akyüz’ün yönetmen olarak yer aldığı Verda dizisinde birçok oyuncu kendini göstermeyi ve kariyer basamaklarında hızla ilerlemeyi hedefliyor. Yetenekli oyuncu kadrosu dizinin tutulacağı yönünde ipuçları veriyor gibi. Senaristi ise Kalbimdeki Deniz, Güllerin Savaşı, Karagül gibi dizileri kaleme alan Funda Çetindir. Önceki yapımlardan da görüldüğü gibi yönetmen, senarist ve yapımcılarının yanında oyuncu kadrosunda bulunan yetenekli isimlerle yeni sezona damga vuracak diziler arasında olacağını düşünüyor ve dizinin başlamasını merakla bekliyoruz.

[kirmizitext]Verda Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu-Tüm Karakterler ve Rolleri[/kirmizitext]

Siz Verda dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizi tutar mı yoksa Verda erken Final Yapıp Biter mi?

Comments are closed.