VERDA Dizisinde Neler Oluyor! Verda Dizi Çekimleri Neden Durduruldu?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 00:49
0

Verda dizisinde kanal krizi yaşanıyor… Verda dizisi çekimleri neden durduruldu? Verda dizisi projesi iptal mi edildi? Aralık ayında atv kanalından yayınlanması planlanan ve iki bölümünün çekimlerinin tamamlandığı Verda dizisinde flaş bir gelişme yaşandı…

Başrollerinde Kutsi ile Gonca Sarıyıldız‘ın bulunduğu ve kadrosunda; Mine TugayHale SoygaziAyşegül GünayAhmet Kaynak ve Şerif Seze gibi önemli oyuncuların bulunduğu dizinin çekimleri neden durduruldu? Medyaya yansıyan haberlere göre Verda dizisinde kanal problemi yaşanıyor. Verda dizisinin yapımcısı Pastel Film ile daha önce yayınlanması planlanan atv kanalı ilse sözleşmede anlaşmazlıklar yaşandı. 

Dizinin yönetmeni olan Aysun Akyüz’ün yönettiği dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde Antalya’da start almıştı. Bir kaç bölümün çekimleri tamamlandı. Verda dizisi Pastel Film imzalı olarak aralık ayı içerisinde ATV’de yayınlanması bekleniyordu.

Verda dizisi çekimlerine devam edilecek mi?

ATV’de yayınlanması beklenen dizinin sözleşmede meydana gelen anlaşmazlık sebebiyle çekimleri durduruldu. Yapım şirketi oyuncularına 2018 yılı sonrasında 2019 yılı içerisinde başka bir kanalla görüşeceklerini açıkladılar.

Dizinin senaryosunu Funda Çetin’in yazmakta ve oyuncu kadrosunun güçlü oluşu isimlerden belli olmaktadır. Mine Tugay, Hale Soygazi, Ayşegül Günay, Ahmet Kaynak ve Şerif Sezer‘den oluşuyor.

Ayrıca daha önce Pastel Film’in geçen sezon çektiği ‘Bir Mucize Olsun’ adlı dizide de yine benzer bir kanal krizi yaşanmıştı.