Ver Elini Aşk Dizisi Kiraz Kim Daha Önce Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 2 Eylül 2017 : 01:03
0

Ver Elini Aşk dizisi Kiraz kimdir? Gerçek adı, yaşı, boyu, sevgilisi ve daha önce rol aldığı diziler hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız. 

Yeni sezonun iddialı projelerinden biri olan Ver Elini Aşk dizisi genç ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından oldukça söz ettirecek gibi gözüküyor. Dizinin eğlenceli konusu izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Yeni başlayan dizilerin konusu dışında en çok merak edilen konulardan biri de ekranlarda yeni yeni görmeye başladığımız oyuncuların hayatları ve daha önce rol aldığı projeler.

Ver Elini Aşk dizisinde çokça merak edilen oyunculardan biri olan Büşra Çam kimdir? Hangi dizilerde rol almıştır? Kaç yaşındadır? Kaç yıldır oyunculuk sektöründedir? 

Ver Elini Aşk Kiraz Kimdir? Ver Elini Aşk dizisinde Kiraz rolünü canlandıran Büşra Çam, oyunculuk ve modellik yapmaktadır. Daha önce reklam filmleri ile ekranlara alışık olan Büşra Çam’ı hepimiz İnadına Aşk dizisi ile tanıdık.

Büşra Çam oyunculuk alanında ilerlemek isteyen genç bir yetenek olarak eminiz en iyi yerlere gelecektir. Marmara Üniversitesi Turizm ve İşletmecilik bölümünü bitiren Çam daha sonra Haliç Üniversitesinde Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır.

İdealleri ve hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemektedir. Aynı zamanda başarılı bir bloggerdır.

İnadına Aşk dizisinde aklı bir karış havada Karadenizli bir  genç kız olan Hasibe karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise Ver Elini Aş dizisinde bambaşka bir karakterle kendisiniz izliyoruz.