Vatanım Sensin Yıldız Kim? Pınar Deniz Hayatı


Güncelleme: 11 Kasım 2017 : 16:30
0

Vatanım Sensin dizisinin dikkat çeken oyuncularından Yıldız kimdir? Kalabalık oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin önemli karakterlerinden Yıldız, Pınar Deniz tarafından canlandırılıyor. Genç oyuncunun gerçek adı, özel hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in büyük kızları Yıldız karakterini  canlandıran Pınar Deniz bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizide oyunculuk sektörüne yeni adım atmış genç isimler de yer alıyor. Pınar Deniz’de bu isimlerden bir tanesi.

Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?

Anadolu’nun işgalini konu alan dizi uzun bir sezon tatilinden sonra tekrar yayın hayatına başladı. Merakla beklenen diziyi ilk bölümünde izleyici yalnız bırakmadı. Yüksek reyting oranıyla sezona iyi bir giriş yapan Vatanım Sensin sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Vatanım Sensin Yıldız Kimdir? Pınar Deniz 

Pınar Deniz 1994 doğumludur. 23 yaşındaki genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmektedir. Oyunculuğa ilk adımı Sil Baştan dizisiyle atmıştır. Daha sonra Günebakan ve Beyaz Yalan dizilerinde rol almıştır.

Ve son olarak kariyerinin dönüm noktası sayılabilecek  Vatanım Sensin adlı dizide Albay Cevdet ve Azize’nin büyük kızı Yıldız karakterini canlandırmaktadır.

Siz Pınar Deniz’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Genç oyuncu rolünün üstesinden gelebiliyor mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.