Vatanım Sensin Hilal Kim? Gerçek Adı Yaşı Boyu Kilosu


Güncelleme: 11 Kasım 2017 : 15:50
0

Vatanım Sensin kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi usta oyuncuların yanı sıra dizide Hilal karakterini canlandıran Miray Daner henüz 19 yaşında olmasına rağmen üstün oyunculuk performansıyla herkesin dikkatini çeken genç isimlerde yer alıyor. İşte Miray Daner hakkında merak edilenler…

Dizinin başrol oyuncusu Halit Ergenç’in canlandırdığı Albay Cevdet’in çocuklarından biri rolünü üstlenen genç oyuncu hem güzelliği hemde oyunculuğuyla izleyenlerin beğenisini toplamayı başardı. Son zamanlarda en çok merak edilen ve araştırılan konulardan oldu.

Vatanım Sensin Tarihte Dağıstanlı Var mı? Dağıstanlı Gerçekte Kimdir?

Kurtuluş Savaşı zamanlarını konu alan dönem dizisi 5 aylık bir sezon tatilinin ardından tekrar yayın hayatına başladı. Uzun süredir heyecanla beklenen dizi sezona iyi bir giriş yapmayı başardı. Kalabalık oyuncu kadrosuna yepyeni isimler de dahil oldu. Vatanım Sensin Heyecan ve dram dolu hikayesiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Vatanım Sensin Hilal Kimdir? Miray Daner

1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lise öğrenimine devam etmektedir. Hayali oyuncu olmak olan Miray Daner küçük yaşlarda diziler de rol almaya başlamıştır. 2009 yılında Bez Bebek dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Sonrasında Papatyam ve Medcezir dizilerinin yanı sıra Çınar Ağacı isimli sinema filminde rol almıştır.

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteriyle tanınmıştır. Kendisinin umut vaat eden bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz.

Siz Miray Daner’in performansını nasıl buluyorsunuz? Oyuncu rolünün hakkını verebiliyor mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=gP8ObfPfDbw