Vatanım Sensin Havva (Eva) Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 16 Kasım 2017 : 22:52
0

Havva Dağıstanlı’ya yardım eden köylülerle beraber yakalanmış ve esir alınmıştır. Köyleri ise yunan askerleri tarafından yakılmıştır. Ancak esir giderken görevini de yerine getirmiş yakılan köyün çocuklarını mağaralar tarafında sakladığını Hilal’e fısıldamıştır. Vatanım Sensin Havva (Eva) Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler  

Hilal ise Havva’nın sözü üzerine çocukları bulmuş ve Mehmet ile birlikte çocukları Yunanlılardan önce almıştır. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Havva sonunda yunan komutana hizmetçi olarak sunulmuş ve artık onun yanında asıl görevi olan vatana hizmetini sürdürecektir.

Vatanım Sensin dizisinde Havva rolünü oynayan oyuncumuz Devrim Özkan’dır. 1996 Muğla doğumlu alan güzel oyuncu yeşil gözlü ve 168 cm boyundadır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur. Televizyon ekranlarında alışık olmadığımız bir sima olan Dervim Özkan güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Rüya dizisi ile yapmıştır. Sonrasında….

Rüya dizisinde Bulut karakterinin kardeşi İpek rolü ile tanınmıştır.  Sektörde yeni olduğu oyuncumuz Vatanım Sensin dizisinde Havva karakterini oynamaktadır. Kendisine başarılar dileriz.

Vatanım Sensin Havva (Eva) Resimleri