Vatanım Sensin Efsun Kim? Gerçek Adı  Sevgilisi oynadığı diziler


Güncelleme: 14 Aralık 2017 : 15:28
0

Kanal d ekranlarında reytinglerde üst sıralarda yer alan Vatanım Sensin kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yetenekli oyunculara bir yenisi daha eklendi. Peki Vatanım Sensin Efsun Kim? Gerçek adi oynadığı diziler neler? Vatanım Sensin Efsun hakkında kısaca bilgi

Perşembe aksamlarının vazgeçilmezi olan Vatanım Sensin’e uzun zamandır dizilerde göremediğimiz yeni bir karakter dahil oldu. Vatanım Sensin’e Efsun karakteri olarak giren oyuncunu  gerçek adi Merve Dizdar. Peki Vatanım Sensin Merve Dizdar kimdir?

Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi yetenekli isimlere Merve Dizdar dahil oldu. Merve Dizdar Vatanim Sensinde Efsun karskterine hayat verecek. 

Vatanım Sensin de Efsun karakteri tum ailesini veremden kaybetmis kendisi de verem hastası olan birini canlandıracak. Zaten hasta olan Efsun kalan hayatını vatanına adamıştır. Dizide Kara Fatmayı bulma yolunda ilerlerken Azize ile karşılaşacaktır. Dizide ki Efsun böyle iken Merve Dizdar gerçek hayatta nasıldır?

Merve Dizdar Doksanlar dizisinde Emre’ye aşık olan Selin karskteri ile büyük bir kitleye kendini göstermiştir.Merve Dizdar’in rol aldığı diğe dizi ve filmler ise şöyledir; Bir Ses Böler Geceyi, Kırık Kalpler, Kader Çizgisi, Insan Adandı, Çılgın Dersane, Beş Kardeş