Üsteğmen Zafer Söz Dizisinden Neden Ayrıldı? Başka Dizide Mi Oynayacak?


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 15:16
0

Star Tv’nin sevilen dizisi Söz’de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Zafer Üsteğmen karakterine hayat veren Çağan Atakan Arslan diziden ayrıldığını sosyal medya üzerinden açıkladı.

Survivor 2016’da gösterdiği üstün performansıyla hafızalara kazanmıştı. Sonrasında Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi Söz’de izleyici karşısına çıktı. Fakat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziden kendi isteğiyle ayrıldığını belirtti.

Peki Avatar Atakan Söz dizisinden neden ayrıldı? Avatar Atakan yeni bir projede mi yer alacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen Söz dizisi izleyici tarafından büyük ilgi gördü. Terörle mücadelenin konu alındığı dizi her kesimden insanın ilgi odağı olmayı başardı. Haziran ayında sezon finali yapan dizi yeni sezonda ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizide sevilen bir karakteri canlandıran Avatar Atakan’ın beklenmeyen ayrılığı hayranlarını oldukça üzdü.

Aldığımız bilgilere göre Avatar Atakan’ın başka bir projede başrol oynaması için teklif gitti. Bu sebeple diziden ayrılma kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “yeni projelerde görüşmek üzere” notunu paylaşması bu bilgiyi destekler nitelikte.

Çağan Atakan Arslan’ın yeni projesi açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.

Söz Dizisi Çağan Atakan Arslan Kimdir?

Avatar Atakan olarak da tanıdığımız Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas’ta Dünyaya dünyaya gelmiştir. 2011 yılında IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu olmuştur. Bunun yanında birçok ödülünde sahibidir.

Söz Dizisi 2. Sezon 2017-2018 Yayın Tarihi Ne Zaman?