Uğur Arslan Seda Sayan’dan Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 4 Ocak 2018 : 19:49
2

Daha önce evlilik programı sunan çift, evlilik programlarının kaldırılması ile farklı bir formatla ekranlara geliyor. Ancak daha sonra ikili Seda ve Uğur’la isimli bir programla ve yeni formatla ekranlara geldi. Büyük umutlarla ekranlara gelen program reytinglerde çakıldı ve yayından kaldırıldı. Ardından Seda ve Uğur 8 Ocak Pazartesi günü yeni bir formatla ekranlara gelmeye hazırlanırken Uğur’dan o kötü haber geldi. Uğur Arslan programdan ayrılacağını bildirdi. Seda Sayan ve Uğur Arslan ayrıldı! Peki Uğur Arslan Seda Sayan’dan Neden Ayrıldı?

Uğur Arslan’ın programdan ayrılmasının ardından Seda Sayan yeni bir formatla ekranlara geleceğini duyurdu. Seda Sayan’la olarak değiştirilen program 8 Ocak Pazartesi günü Show Tv ekranlarında seyircisi ile olacak ve programın ilk hafta konukları ise Gülben Ergen, Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, İrem Derici, Ceylan ve Alişan olacak. Tabi her şey güzel giderken Seda ve Uğur ikilisi uzun yıllar beraber çalışırken neden bir anda bu ayrılık haberi geldi. Detaylar birazdan sizlerle.

Sosyal medyada ve bir çok platformda Seda ve Uğur’un ayrıldığına dair söylentiler dolaşmaktadır. Sizler için konuyu araştırdık. Seda ve Uğur iki ayrı formatta olan iki ayrı program ile ekranlara geliyor. Seda, Seda Sayan’la isimli magazin programı ile ekranlara gelirken Uğur Arslan ise Uğur’la Fenomen Avı isimli bir programla ekranlara gelecek. Uğur Arslan’ın yeni programı “Uğur’la Fenomen Avı” hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz.  Gelelim Seda ve Uğur neden ayrıldı? İki sevilen sima Aldığımız bilgilere göre; Seda ve Uğur kötü giden reytingler karşısında ayrılıp şanslarını tek tek denemek istediler. Tabi bunlar net bilgiler değil, arka planda neler yaşandı bunlar zamanla kulislere düşecektir. Bizi takipte kalın. Uğur Arslan, Türkiye’de ve sosyal medyada adını duyurmaya çalışan yetenekli isimleri arayacak. Programın formatı nasıl, nasıl başvurulur, başvuru yapmak gerekli mi, ayrıntılar neler, hepsi ve daha fazlasını sitemizden ve aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.


Tıkla>>>Uğur’la Fenomen Avı Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur?<<<tıkla


Seda Sayan’la Yeni Programı Tanıtımı İzle

 

Comments are closed.