Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Taylan Kim Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 21:46
0

Star Tv’de yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Ufak Tefek Cinayetler oyuncu kadrosuyla izleyen herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Taylan karakterini canlandıran Ferit Aktuğ kimdir? 

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı dizinin başrol oyuncularından  Ferit Aktuğ herkesin tanıdığı ekranların renkli isimlerinden biri.

Ufak Tefek Cinayetler İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

Taylan, dizide Bade İşçil’in canlandırdığı Pelin karakterinin eşidir. Çiftin birde erkek çocukları vardır. Taylan lise yıllarında grubun diğer üyesi Oya ile sevgiliydi fakat Oya’nın hain komplo sonucu okuldan atılmasıyla Pelin ile birlikte olmaya başlar ve evlenirler. Yıllar sonra Sarmaşık sokağına geri dönen Oya’nın yolu Taylan’la talihsiz bir olay sonucu kesişir.

Dizi son zamanlarda ekrana gelen bir çok projeden farklı ve ilginç bir senaryoya sahip. 4 kadının dostluklarının arkasında gizli kıskançlık ve düşmanlığın anlatıldığı hikaye salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Dizinin önemli karakterlerinden Taylan’ın gerçek hayatı ile ilgili tüm merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

 

Ufak Tefek Cinayetler Taylan Kimdir?

1978 Adana doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Oyunculuk eğitimini Akademi İstanbul’da almıştır. Yayınlandığı döneme damgasını vuran  Koçum Benim ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Sonrasında sırayla Kampüsistan, Kavak Yelleri, Aramızda Kalsın, En Uzun Yüzyıl ve Kördüğüm gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Siz Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Taylan karakterinin performansını nasıl buldunuz? Oya’yla mı yoksa Pelin’le mi daha çok yakışıyor?