Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Serhan Kim Gerçek Adı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 23:25
0

Sezona iddialı bir giriş yapan Ufak Tefek Cinayetler’in yakışıklı karakterlerinden Serhan kimdir? Ekranların aranan yüzlerinden Mert Fırat’ın canlandırdığı Serhan karakteri özellikle genç kızların büyük ilgisini çekti. Ünlü oyuncu Mert Fırat hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Dizinin başrol oyuncularından Serhan. dizide Merve karakterinin eşidir. Çiftin Mila isminde birde kızları vardır. Serhan duvarları olan sert bir karakterdir. İş hayatı ve kızı Mila dışında ilgilendiği hiç bir şey yoktur. Yolu Oya ile bir kaç kez kesişir ve birbirlerinden etkilenirler. Fakat Oya Serhan’ın  Merve ile evli olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşar. Bundan sonra sık sık bir araya gelecek olan Serhan ve Oya’yı bundan sonra neler bekliyor?

Ufak Tefek Cinayetler İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

 Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı dizinin başrol oyuncularından Mert Fırat herkesin tanıdığı başarılı bir oyuncudur.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncunun Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alması hayranlarını sevindirdi.

Ufak Tefek Cinayetler Serhan Kimdir? Mert Fırat

1981 Ankara doğumlu Mert Fırat, Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi mezunudur.  2010 yılında rol aldığı Başka Dilde Aşk filminde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Kariyer hayatı boyunca Binbir Gece, Kapalı Çarşı, Başka Dilde Aşk, Bir Ömür Yetmez, İntikam, Bir Varmış Bir Yokmuş, Serçe Sarayı ile Aşk ve Gurur gibi pek çok projede yer almıştır.