Ufak Tefek Cinayetler Cansu Kim? Gamze Pelin Gökçe’nin Kısaca Hayatı


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 22:51
0

Star Tv’nin sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de yepyeni karakterler belirmeye devam ediyor. Dizinin son olarak dikkat çeken ismi Cansu karakteriyle izleyici karşısına çıkan Gamze Pelin Gökçe oldu. Pelin Gökçe Gamze hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Sıra dışı senaryosu ve birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla son zamanların en çok konuşulan  Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Aynı gün aynı saatte Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak ve Klavye Delikanlıları ile verdiği reyting mücadelesinde üst sıralarda yer almayı başardı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Kıyafetleri Ve Markaları

 Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı dizide Cansu karakterini canlandıran Gamze Pelin Gökçe kadronun en genç isimlerinden.

Ufak Tefek Cinayetler Cansu Kimdir? Gamze Pelin Gökçe

 

1990 Gaziantep doğumlu genç oyuncu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Gamze Pelin Gökçe, 35,5 Akademi de oyunculuk eğitimi gördü. Gaziantep Şehir Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda oynadı.2015 yılında Senden Bana Kalan, 2017 Morg ve Semur Şeytanın Kafilesi filmlerinin yanı sıra Kiraz Mevsimi ve İlişki Durumum karışık dizilerinde rol almıştır.

Siz Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Cansu karakterini nasıl buldunuz? Gamze Pelin Gökçe’nin performansını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.