Üç Adam Hangi Kanala Geçti? Neden Kanal Değiştirdi?


Güncelleme: 5 Temmuz 2017 : 18:57
1

 

Küçüklük arkadaşları Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un birlikte sundukları talk Show programı 3 Adam hakkında büyük bir iddia ortalığı karıştırdı. Gelen bilgilere göre 2017-2018 sezonunda 3 Adam programı tv8 ile yollarını ayıracak.

Bu bilgi ne kadar doğru tartışılır ancak kulislerin bu bilgi ile çalkalandığı kesin. Konuyu sizler için araştırdık. İşte detaylar.

Program ilk önce 3 sunucu 1 konuk konsepti ile  3+1 adıyla Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. 18 Mayıs 2013 yılında Star Tv ekranlarında gösterilmeye başlayan program daha sonra Acun tarafından satın alınmış ve TV8 ekranlarında gösterilmeye başlanmıştı.

Programda değişik sikeçler, oyunlar ve birbirinden ilginç konuklarla eğlenceli bir geceyi izleyicilere yaşatan program 6. Sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ancak gelen bilgilere göre 3 Adam programı önümüzdeki sezon Star Tv ekranlarında gösterilecekmiş. Hatta ve hatta 3 Adam’ın alacakları ücret bile kesinleşmiş sadece imzalar kalmış.

Diğer taraftan yapılan yorumlarda Acun’un buna izin vermeyeceği, bu haberin sadece programı gündemde tutmak için kasıtlı yapıldığı söylendi. Bakalım zaman bize ne gösterecek.

Sizce 3 Adam programının kanalı değişsin mi? Star Tv’ye geçmesi program açısında olumlu mu yoksa olumsuz mu olur? 

 

1 YORUM

  1. bence bu program tv8 de kalmalı çünkü acun meşhur etti onları eğer kanal değiştirirse izlemiğcez 3 adam fanları olarak:(:(

Comments are closed.