Tv8 Emlak Avcıları (House Hunter) Ne Zaman Başlayacak Yayın Tarihi Ne Zaman


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 20:03
0

Yurt dışında yıllardır yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışma programı “House Hunters” ülkemizde de yayınlanmaya başlıyor! Ülkemizde Emlak Avcıları formatıyla ekrana gelecek olan program ne zaman başlayacak? Haftada kaç gün ekrana gelecek? Tüm merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. 

Programın formatı hakkında kısa bir bilgi verecek olursak:  Emlak Avcıları şehir şehir dolaşacaklar.  Yarışmanın ekibi hangi şehirdeyse o bölgenin kendine güvenen, üç emlakçısı birbiriyle kıyasıya yarışacak. Her gün bir aileye her biri  birer tane olmak üzere 3 ev gösterecekler.

Ev satıldığında ya da kiralandığında evin sahibi hangi emlakçıysa o puan alacak. Beşinci günün sonunda kim daha çok ev satmış ya da kiralamış ise haftanın birincisi olarak büyük ödülün sahibi olacak.

Herkesin merak ettiği bir diğer soru ise alıcılar gerçek mi? Aldığımız bilgilere göre başlarda cast ekibi olacak. Fakat yarışmanın  ilerleyen zamanlarda ev sahibi olmak isteyen gerçek vatandaşlar programa başvuru yapabilecek. Tabi bunun için başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor. Biz Emlak Avcıları programının ülkemizde beğeniyle izleneceğini düşünüyoruz.

 

Tv8 yeni sezona yarışma programlarıyla iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bir diğer fenomen yarışma programı Yemekteyiz’de Tv8’de tüm hızıyla başladı.

Emlak Avcıları Ne Zaman Başlayacak? 

Programın tanıtım filmi çekilmiş ve çok yakında ekrana gelecek. Fakat yayın tarihi henüz kesinleşmediği için bir açıklama yapılmadı. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan programın en geç ekim ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Ve işte merakla beklenen programın yayın tarihi ve saati!


TV8 Emlak Avcıları Yarışması Konsepti, Başvuru Koşulları ve Formu


‘Emlak Avcıları’ 25 Eylül pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 10.45’te TV8’de! İşte ilk fragmanı: