Türk Malı Dizisi Valeri (Polina Ch) Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Haziran 2017 : 18:42
1

Türk Malı dizisinde Valeri karakterini canlandıran Polina Ch kimdir? Türk Malı Valeri daha önce hangi dizilerde oynamıştır? Türk Malı Valeri sevgilisi kim?

Star Tv ekranlarında yayınlanan kahkaha ve maceranın eksik olmadığı Türk Malı dizisinde Valeri karakterini canlandıran Polina Ch büyük ilgi gördü. Hem sempatikliği hem de güzelliği ile izleyenleri büyüleyen oyuncunun kim olduğunu sizler için araştırdık.

Valeri karakterine can veren Polina Ch Rusya’da doğup büyümüştür. Genç oyuncu 1996 yılında doğmuştur. Polina Ch’nin babası Türkiye doğumludur. Bu nedenle Polina da eğitimini Türkiye’de almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesinde İktisat bölümündeki eğitimine halen devam etmektedir.

Polina Ch, modellik yaptığı bir sırada keşfedilmiştir. Oyunculuğa olan ilgisi ile de bilinen Polina’ya Türk Malı dizisi için teklif götürüldüğünde hemen kabul ederek oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Polina, daha önce bir dizi veya filmde yer almamıştır.

Polina Ch, Türk Malı dizisinde Valeri Hamçik karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Oyunculuk performansı ve sempatikliği ile dikkatleri çeken oyuncunun bundan sonra da birçok yapımda ekranlarda olması beklenmektedir.

Türk Malı Valeri-Polina Ch Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=NRgiO1QZYQg

 

1 YORUM

Comments are closed.