Türk Malı Dizisi Şehnaz (Selen Görgüzel Alkan) Kimdir?


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 22:42
0

Türk Malı dizisindeki Şehnaz kim?, Türk Malı Şehnaz’ı canlandıran Selen Görgüzel kimdir?, Selen Görgüzel kim?, Selen Görgüzel daha önce hangi dizilerde oynadı?

Türk Malı dizisi yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Türk Malı dizisindeki Şehnaz karakterini canlandırcan Selen Görgüzel Alkan da büyük dikkat çekti. Selen Görgüzel Alkan, soy isminden de belli olduğu gibi Hamdi Alkan’ın eşidir.

Selen Görgüzel Alkan ilk olarak 1996 yılında Zirvedeki Sesler isimli televizyon programının sunucu olarak ekranlarda yer almıştır. 18 yaşında ilk evliliğini yaşayan Selen Görgüzel Alkan’ın İknaz isimli bir de çocuğu vardır.

Selen Görgüzel, Emanet, Bir Dilim Aşk, Belalı Baldız, Deli Duran gibi dizilerde yer almıştır. Ayrıca 2007 yılında yayınlanan ve tekrarları ile bile büyük ilgi toplayan Doktorlar dizisinde Burcu karakterine can vermiştir. Aynı yıl içinde Oğlum İçin, Tılsım Adası dizilerinde de yer almıştır. 2009 yılındaki Zoraki Başkan dizisinin ardından en son 2013’te Aşk Emek İster dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Selen Görgüzel Alkan, birçok dizinin yanı sıra Mıhlıçay Aşıkları ve 7 Kocalı Hürmüz isimli sinema filmlerinde de yer almıştır. Ayrıca 2012 yılında Çocuk Kadınım isimli bir single çalışması da yapmıştır. Hamdi Alkan ile 2014 yılında evlenen Selen Görgüzel Alkan, evliliğinde çok  mutlu olduğunu da her fırsatta dile getirmektedir.