Türk Malı Dizisi Erken Final mi Yapacak? Türk Malı Tuttu mu? Reytingleri nasıl


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 18:07
9

Star Tv ekranlarının yeniden uyarladığı Türk Malı dizisi final mi yapıyor? ,Türk Malı dizisi tuttu mu? ,Türk Malı’nın reytingleri nasıl? Türk Malı erken final mi yapıyor? Sorularının cevabı haberimizde!

Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar ve Hasibe Eren gibi birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Türk Malı dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Türk Malı dizisi ilk bölümüyle Pazar akşamının reyting sıralamasında kendisine en üst sırada yer buldu. Ardından da bu başarısını devam ettirecek gibi görünüyor.

Türk Malı dizisi 2010 yılında Show Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Binnur Kaya ve Şafak Sezer’in başrolleri paylaştığı dizi o zamanlarda da çok sevilmişti. Abiye Kuzu ve Erman Kuzu’nun diyalogları izleyiciyi çok eğlendirmişti. Ancak dizi, uzun sezonlar boyunca devam etmemiş ve bir süre sonra final yapma kararı almıştı.

Türk Malı dizisi aradan geçen 7 yılın ardından tekrar karar alındı. Dizinin kadrosunda bazı değişiklikler yapılarak benzer formatta bir dizisinin çekilmesi kararı alındı. Yeni kadroda Binnur Kaya bulunmazken Hasibe Eren başrol oyuncusu oldu. Ayrıca Şafak Sezer’in yanı sıra dizi için ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile de anlaşma imzalandı. Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar da dizideki yerini aldı.

Türk Malı dizisi, yayın hayatına güzel bir başlangıç yaptığı için hakkında şimdilik bir final kararı alınmadı. Hatta eğer reytingler bu şekilde olursa dizinin yaz sezonu sonrasında uzayacağı da konuşuluyor. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Türk Malı dizisini nasıl buldunuz? Devam etmeli mi yoksa finale doğru adımlar mı atmalı?

9 YORUMLAR

  1. Başka isimle yayınlansaydı daha iyi olurdu. Asıl Türk malının basit bir taklidi ve hiç tat vermiyor. M.A.Erbil ise bu rolle bu dizide yer almamalıydı. Kısa sürede final yapacaktır

  2. bence hiç güzel değil pazar günü olan dizi lise devriyesi daha güzel türk malı hiç güzel değil zaten dizinin ismi mal haaa final olacaksa türk malı final olsun

Comments are closed.