Tuba Büyüküstün Hangi Dizide Oynayacak 2017-2018? Tuba Büyüküstün 2017-2018 Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 14 Ağustos 2017 : 00:06
7

Ekranların sevilen dizi oyuncusu Tuba Büyüküstün 2017-2018 sezonunda hangi dizide yer alacak? Tuba Büyüküstün 2017-2018 projesi belli oldu mu? Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi ne?

En son Cesur ve Güzel dizisindeki Sühan karakteri ile büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün, yeni sezonda da ekranlardan uzak kalmayacak. Uzun zamandır oyunculuk çalışmalarına ara veren oyuncu, Cesur ve Güzel dizisi için gelen teklifi geçtiğimiz sezonda kabul etmiş, hatta bu nedenle evliliğinin de bittiği söylenmişti.

Tuba Büyüküstün ve eski eşi Onur Saylak çocuklarına vakit ayırabilmek için birbirlerine sıra verip dizilerde yer alıyorlardı. Ancak geçtiğimiz sezonda Onur Saylak Vatanım Sensin dizisinden gelen teklifi kabul ederken Tuba Büyüküstün de Cesur ve Güzel’den gelen teklifi kabul etmişti.

Boşanmanın ardından Tuba Büyüküstün yeni sezonda da bir dizide oynamayı kabul etmiş gibi görünüyor. Tuba Büyüküstün’ün Aras isimli dizide Kaan Urgancıoğlu ile başrolü oynaması bekleniyor.

Kaan Urgancıoğlu ile Tuba Büyüküstün’ün başrolleri paylaşacağı dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstlenecek. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

Kaan Urgancıoğlu da Tuba Büyüküstün gibi geçtiğimiz sezonda Star Tv’de yer alan Kara Sevda dizisinde rol alıyordu. Dizinin final yapmasının ardından ünlü oyuncu da setlere bir süre ara vermişti. Ancak verilen ara çok uzun olmayacak gibi görünüyor.

Sizce Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi hangi kanalda olmalı? Oyuncuyu yeni sezonda da ekranlarda görmek ister misiniz? Kaan Urgancıoğlu ve Tuba Büyüküstün iyi bir ikili olabilecek mi? Yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. Tuba harika bence.Ama bir komedi oynamalı Büyüküstün.Kimse komedi oynayamaz diyor ama mimiklerini beğeniyorum.Komedide de harikalar yaratacak.Kısa saçları da muhteşemdi ayrıca.

  2. Bence muhteşem bir ikili olurlar sonuçta her iki tarafta başarılı oyuncular yıkarken geçerler ortalığı

Comments are closed.