Trt1 22 Mart 2018 Perşembe Yayın Akışı


Güncelleme: 22 Mart 2018 : 17:25
0

Tüm ulusal kanalların içinde en geniş içeriği sahip olan Trt1’in 22 mart perşembe yayın akışında izleyenleri neler bekliyor?

Trt1; sabah 06:08’de istiklal marşı ile günün açılışını yapmaktadır. Ardından Halit Yerebakan’la Doktor Geldi Programı tekrar bölümleri ile sabahları evlerimize konuk olmakta ve sağlıkla ilgili tüm bilinmeyen ve merak edilenleri izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 saat süren programın ardından Böyle Bitmesin isimli dizinin tekrar bölümleri oynamakta.

Akabinde Hangimiz Sevmedik, Halit Yerebakan’la Doktor Geldi, Evlilik Okulu, 1’de Bugün, Aslan Ailem, Doğrusu Ne, Ana Haber Bülteni, Regaip Kandili Özel Programı ve Mehmetçik Kut’ül Amare tekrar yada özel bölümü ile günün kapanışını yapacak.

Trt1’in yeni dönem dizisi Mehmetçik Kut’ül Amare ne yazık ki 22 mart perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Regaip kandilinden ötürü dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Regaip Kandili Özel Programı Yozgat Çapanoğlu Camii’nden canlı yayınla Trt1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Ulusal bir kanal olma özelliğini taşıyan Trt1 yıllardır kandil, bayram ve özel geceleri bu tür programlarla kutlamaya ve ekrana getirmeye devam ediyor. Yıllardır süregelen bu özelliğini 22 mart perşembe akşamı da bozmadı. Önemli ve reytingleri yüksek bir dizi olmasına rağmen Mehmetçik Kut2ül Amare dizisinin yerine Regaip kandili özel programı izleyiciyle buluşturuyor.

Programın ardından 22.00’da sevilen dizi Mehmetçik Kut’ül Amare tekrar yada özel bölümü ile ekrana gelecek. Mehmetçik Kut’ül Amare yeni bölümü ile 29 mart perşembe akşamı kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Trt1 22 mart 2018 perşembe yayın akışı kandil programından dolayı farklı bir akışla devam edecek. İyi seyirler dileriz…