Trt Misafirim Var Başvuru Formu- Nasıl Başvuru Yapılır?


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 20:25
3

Trt ekranlarında yeni başlayan hafta içi her gün evlerimize konuk olan Misafirim Var programına nasıl başvurulur? Nasıl başvuru yapılır? ilk haftadan itibaren büyük beğeni toplayan yarışmaya sizlerde başvurmak istiyorsanız aşağıda belirtilen adımları izlemeniz yeterli…

Evlerinize konuk olup sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz lezzetli sofraları Nermin Gül ile birlikte hazırlayacağınız, “Misafirim Var” her kültürden ve yöreden yemekleri izleyenlere tanıtıyor. Programın sunucusu Nermin Gül ve evine misafir olduğu izleyiciler mutfakta birbirinden lezzetli tarifler hazırlıyor..

Bu tarifleri hazırlarken, ev sahibi ile içten ve samimi sohbetler gerçekleştiriyor. “Misafirm Var” ekibi hafta içi her gün başvurusu kabul edilen isimlerle sevdiklerine güzel sofralar hazırlamak isteyen izleyicilerin evine konuk oluyor. Program ilk hafta büyük ilgi görmeyi başardı. Sizler de Misafirim Var Ekibini evinizde ağırlamak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit.


Misafirim Var Sunucusu Nermin Gül Kim?


“Yöresel ve günümüz lezzetlerinin hazırlanacağı mutfaklarda kadim bilgilerimizi örf adetlerimizi paylaşıp birbirinden lezzetli sofralar kuracağız” sloganıyla ekrana gelen Misafirim Var başvuru formu ve nasıl başvuru yapılır sorularının yanıtı haberimizin devamında.

Misafirim Var Başvuru Formu= http://misafirimvar.tv/basvuruformu/

Yukarıdaki linkte verilen başvuru formunu eksiksiz doldurduğunuz takdirde en kısa zamanda kanal tarafından dönüş yapılacaktır. Formda adınız, soyadınız, yaşınız, ikamet ettiğini il ve ilçe, eğitim durumunuz, mesleğiniz, ev adresiniz, cep telefonu numaranız, e-posta adresiniz, en iyi yaptığınız yemek ve son olarak bir fotoğrafınızı yüklemeniz isteniyor.  Sıra geldiğinde ve şartlara uyum sağladığınız takdirde Misafirim Var programında sizlerde lezzetli yemeklerinizi paylaşabilirsiniz.

 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.