TRT 1 Sıra Sende Yarışması Sunucu ve Jürileri Kim?


Güncelleme: 29 Temmuz 2017 : 22:27
1

TRT 1 ekranlarının 2017 sezonuna damga vurması beklenen programı Sıra Sende’nin sunucusu kim? Sıra Sende yarışmasının jürileri kimler?, Sıra Sende yarışmasında kimler olacak?2015 yılında yine TRT ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen şarkı yarışması Sıra Sende ekranlara geri dönüyor. Sıra Sende isimli Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin yoğun şekilde duyulacağı yarışma programının sunucusu ve jüri üyeleri de belli oldu.

Sıra Sende programının sunuculuğunu daha önce farklı yarışma programları sunmada başarısını kanıtlayan Uraz Kaygılaroğlu üstlendi. Ünlü sunucu, sunuculuk performansı öncesinde başarılı oyunculuk performansı ile de adından söz ettiriyordu. Sempatik ve eğlenceli tavırları ile Sıra Sende’ye de renk katacak gibi görünüyor

Sıra Sende yarışmasının jüri koltuğunda da oldukça tanıdık isimler yer alacak. Mustafa Keser, Işın Karaca ve Metin Şentürk eğlenceli yorumları ve güzel sesleri ile yarışmaya damgasını vuracak. Yarışmanın en iyilerini belirleyecek olan jüri üyeleri oldukça titiz bir eleme süreci gerçekleştirecek.

Sıra Sende yarışmasının kazanana ise tam 200.000 tl ödül verilecek. Yarışmacılar büyük para ödülünün yanı sıra TRT’nin tecrübeli isimleri ile de çalışma fırsatı yakalayacak. TRT’nin yeni yarışma programının büyük ses getirmesi beklenirken yarışma için başvurular da hala devam ediyor. Büyük bir eleme sürecinden geçen en başarılı yarışmacılar televizyon karşısında izleyiciler ile buluşacak.

TRT 1 Sıra Sende Şarkı Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvuru Yapılır?<<< Tıklayınız

TRT 1 Sıra Sende Yarışması Sunucu ve Jüri üyeleri için sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce doğru kişilerden oluşmuş mudur? Sıra Sende yarışması ile ilgili en güncel bilgiler için bizi takipte kalın!

 

1 YORUM

  1. İYİ AKŞAMLAR BEN iyi bir besteyazarıyım güjlüsesimvar adım cuma yılmaz telefonum 05363286961

Comments are closed.