Tolgshow Cem Yılmaz’ın Kırmızı-Siyah Ayakkabısı Markası Ne? Kaç TL?


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 16:26
0

Tolgshow Cem Yılmaz’ın Kırmızı-Siyah Ayakkabısı Markası Ne? Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Tolgshow, izleyenlere eğlenceli ve bol kahkahalı dakikalar yaşattı. Tolga Çevik’in doğaçlama olarak yaptığı komedi gösterisi yine evlerimize konuk oluyor ve bizleri kahkahayua boğmaya devam ediyor. Programın ilk bölümünde konuk sanaçtı Hülya Avşar’dı. Hülya Avşar’la yaklaşık 30 dakika gösteri yapan Tolga Çevik espirileri ve hızlı cevaplılığı ile izleyenleri fazlasıyla güldürmeyi başardı. Gösterinin 2. bölümünde ise sürpriz bir isim konuk oldu. Cem Yılmaz Tolgshow’un 2. bölümünde Tolga Çevik’in konuğu oldu. Kayın braderi ile aynı sahneyi paylaşan Cem Yılmaz hem espirileri hem de giyimi ile dikkat çekti.

Cem Yılmaz’ın kardeşi ile evli olan Tolga Çevik’in ricası kırmadı ve onu yeni programında yanlız bırakmadı. Programın 2. bölümünde konuk ünlü olarak sahnedeki yerini aldı. Oldukça komik diyalogların yaşandığı programda özellikle Tolga ve Cem’in yönetmene atarlandığı sahneler ise izleyenleri kahkahalara boğdu. Herşey çok güzeldi, ancak bir şey dikkatlerden kaçmadı. Gösterilerinde siyah elbiseler giyen Cem Yılmaz Tolga’nın gösterisinde de siyah giyinmişti. Ancak tek bir farkla.

Cem Yılmaz’ın kırmızı ayakkabıları gösteriyi izleyenlerin olduğu kadar ekranların başındakilerinde dikkatlerini çekti. Cem Yılmaz genel stilinin dışına çıkmıştı. Siyah elbiselerin altında kırmızı ayakkabı dikkatleri fazlasıyla çekti. Peki kızmızı ayakkabının markası neydi? Tabi konu Cem Yılmaz olunca insan fiyatını da merak ediyor. 🙂 Sizler için kısa bir araştırma yaptık.

Cem Yılmaz’ın Tolga Çevik’in Tolgshow gösterisinde giydiği kırmızı tabanlı ayakkabının değeri yaklaşık 4.350 TL’dir. Ayakkabının markası ise Prada’dır. Prada’nın 2018 İlkbahar-Sonbahar erkek koleksiyonundan olan ayakkabı kırmızı tabanlı olup siyah renkli bir sneakerdır.